Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Miss Chmelířová se svěřila, jak to má s manželem Milanem Procházkou

30. července 2017 | 06:00

Bývalá Miss Veronika Chmelířová (30) se po delší době objevila na premiéře v kině a nás zajímalo, co se v jejím životě právě děje. Její manželství s hokejistou Milanem Procházkou (39) prochází už delší dobu krizí. Mluvilo se o rozvodu, ale ten zatím zřejmě neproběhl.

Jak to teď vypadá s vaším manželstvím?
Zatím oficiální změna nenastala, až nastane a jestli nastane, budu se k tomu více vyjadřovat, ale teď zatím bych nerada cokoli říkala.

Vidím, že nejste moc opálená. Nebyla jste ještě na dovolené? Nebo se vyhýbáte slunci?
Slunci se opravdu cíleně vyhýbám. Má pleť za celý rok dostává opravdu zabrat kvůli práci a slunce dá pleti opravdu taky zabrat. Chci vypadat dlouho mladě a svěží. Hodně sportuju v přírodě, ale mažu se krémy s vysokým faktorem. Dovolená mě teprve čeká, tak tam asi na slunko vylezu, to neodolám.

Kam se chystáte?
Jedu s rodinou na týden do Řecka, ale doufám, že ještě něco dalšího stihnu tady po Čechách, a hodně by mě lákalo Slovensko a túra v Tatrách.

Jak se v létě udržujete fit?
Miluji beach volejbal, kdysi jsem ho hrávala závodně, tak pořád ještě čerpám ze zkušeností a chodíme s partičkou každý týden hrát. Minulý týden jsme byli na turnaji a hrála jsem celý víkend, to bylo hodně náročné. Jinak s kamarádkami jezdím i na bruslích, chodím běhat se psem a ráda to všechno střídám, aby se svalové partie trochu prostřídaly.

Podívejte se na Veroniku ve spodním prádle:

Video se připravuje ...
Veronika Chmelířová, módní přehlídka prádla Marks and Spencer • VIDEO: Adam Balažovič

Jaký je váš běžný jídelníček?
Mám naštěstí ráda zdravá jídla, takže si myslím, že se stravuji docela zdravě. Jsem z Moravy, takže si ráda dám i česká jídla. Teď byla třeba obrovská úroda meruněk, takže jsem doma měla ovocné knedlíky i kynutou buchtu. Zatím se nemusím hlídat, vypadá to, že mám dobré geny, a netloustnu jen při pohledu na jídlo.

Vaříte i sama?
Vařím, ale moc ráda si nechám navařit od maminky, protože to je nejlepší kuchařka na světě. Je to má učitelka, snažím se vstřebávat všechno její umění. Když je komu uvařit, tak ráda uvařím.

Film Valerian a město tisíce planet je na základě komiksu. Četla jste ho?

Nečetla jsem, bude to pro mě asi trošičku překvapení, celý ten příběh. Nejvíce jsem zvědavá na filmové obsazení. Hlavní roli hraje Cara Delevingne, má oblíbená modelka, tak se těším, až ji uvidím v herecké roli. Má se tam také objevit Rihanna, tak uvidíme, čím nás děvčata překvapí.

Podívejte se na trailer k filmu:

Video se připravuje ...
Valerian a město tisíce planet • VIDEO: youtube/bioscope/BPŽ

Komiksy vás baví?
Kromě Čtyřlístku jsem asi zatím žádný nečetla. Teď jsem dostala jeden celý v angličtině. Je to docela velká kniha, tak snad se tím prolouskám. Musím se ale přiznat, že komiks je pro mě velmi neprobádaný žánr.

Jaký filmový žánr vás nejvíc baví?
Mám ráda filmy, které jsou inspirovány skutečnou událostí, nebo takové, ze kterých se něco nového naučím. Většinou si vybírám filmy, které nejsou úplně odpočinkové.

 

 

Video se připravuje ...