Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Věci, které velké holky ve vztahu nedělají, a proto jim to klape

  • 23. září 2022 | 06:00

    Říká se, že holky hodné kluky nechtějí. Já ale tvrdím, že když holky vyrostou, o prevíty už opravdu zájem nemají. Také nemají zájem dělat ve vztahu spoustu jiných věcí, a proto jim zpravidla vydrží na celý život. Jak poznáte, jestli už jste opravdu odrostla holčičím botám?

  • Nevzdávají se ostatních vztahů

    Autor: Shutterstock

    I když svého partnera milují jako žádného muže před ním, nezapomínají velké holky na to, že mají také kamarádky a rodinu, které tu byly ještě před panem Božským. Neodmítají proto setkání se svými přáteli jen kvůli tomu, že jsou momentálně zamilované až po uši, ale snaží se o rovnováhu. Dávají tak najevo svým blízkým, že jim na nich záleží, a svému partnerovi, že se dokážou bavit i bez něj.

    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky: Co nás čeká v létě? Kdo potká svou spřízněnou duši? • VIDEO: Videohub

  • Nezapomínají děkovat

    Autor: shutterstock

    I když už po boku partnera pár let žijí, velké holky vždy raději chválí, než kritizují. Ocenit muže, kterého milujete, za něco, čím vám udělal radost, by nemělo být něco, na co se zapomíná. Mít někoho, s kým můžete sdílet svůj život v dobrém i ve zlém, není samozřejmost a je velmi důležité tomu druhému občas připomenout, že si to uvědomujete.

    Video se připravuje ...
    Milostný život královny Alžběty II. • VIDEO: Videohub

  • Nevzdávají se finanční nezávislosti

    Autor: shutterstock.com

    Velké holky vědí, že je úplně jedno, jak úspěšný jejich partner je a kolik vydělává. Finanční nezávislost na něm je pro ně mnohem důležitější. Ostatně setrvávat ve vztahu jen kvůli tomu, že si nemůžete dovolit odejít, je situace, které se velké holky bojí jako čert kříže. Takže se snaží o to, aby si na nájem, chléb a hezké boty byly schopny vydělat samy.

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina • VIDEO: Videohub

  • Nevidí jen své štěstí

    Autor: Shutterstock

    Víte, co je štěstí? Pro každého představuje něco jiného a velké holky to vědí. Nepotřebují, aby bylo pořád po jejich, a když chce jejich partner v klidu odpočívat, netahají ho na nákup nebo do společnosti. Na druhou stranu ale neupozaďují své štěstí ve prospěch toho druhého. Spravedlivá spokojenost, to je to, oč tu běží.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Neplýtvají velkými slovy

    Autor: Shutterstock

    Říkat tomu druhému, že ho milujeme, je bezesporu důležité. Velké holky s těmito slovy ale neplýtvají a říkají je opravdu jen tehdy, když je ten správný čas. A tím může být i chvíle, kdy partner udělá zdánlivou maličkost. Jako když jim partner na chřipku společně s paralenem z lékárny přinese i kuřecí vývar a dortík z restaurace.

  • Nepotřebují animátora

    Autor: shutterstock.com

    Velké holky mají rády samy sebe, svůj klid a své zájmy. Nepotřebují být nonstop v kontaktu se svým partnerem a nepotřebují, aby je neustále bavil. Dokážou se dobře bavit i bez něj, a proto se pak na něj můžou těšit a proto jsou pro něj i po letech vzácné. Být v kontaktu a sdílet své dny je hezké, bombardovat ho ale neustále zprávami, co děláme a jak se máme, zavání nízkým sebevědomím a potřebou vlastnit.

  • Nevzdávají se své osobnosti

    Autor: shutterstock.com

    I když svého partnera milují a vědí, že hádky čas od času do vztahu patří, velké holky by nikdy nedopustily, aby na ně partner křičel, byl hrubý, rozhodoval za ně nebo nebral v potaz jejich emoce a přání. S takovým mužem by raději nebyly. Respekt k sobě samotné je něco, co vám nedá nikdo jiný než vy sama, a proto byste nikdy neměla dopustit, aby vám ho někdo vzal.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.