Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pozor, dámy, tohohle sexy chlápka budete asi slýchat z rádia častěji!

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
11. srpna 2016 | 06:00

Kapela Hodiny má na světě už druhý singl a vypadá to, že se klube nový talent, o kterém budeme slýchat častěji. Jejich texty jsou ze života a frontman kapely Tomáš Sehnal, který si vás zřejmě získá nejen sametovým hlasem, tvrdí, že je život romantický, a proto jsou romantické i jejich texty.

První hit kapely Hodiny, který se jmenoval Stmívání, můžete slýchat pravidelně v rádiu a pravděpodobně se tam brzy dostane i nová píseň Jízdní řád. Jeho melodie je rozhodně hodně chytlavá a brzy se přistihnete, že si ji pobrukujete. Hodiny ještě nemají svou celou desku, ale jak nám Tomáš Sehnal prozradil, pracují na tom.

Tomáš se nedávno stal novopečeným tatínkem. „Také našemu kytaristovi se narodila nedávno holčička, takže se pomalu připravujeme na to, že druhá generace naší kapely bude asi čistě holčičí,“ přiznal s úsměvem zpěvák. Kluci si vůbec nedělají hlavu s tím, že by přicházeli o fanynky, když jsou zadaní a mají rodiny. „Už nám není dvacet a necílíme na náctileté fanynky, takže pro nás je důležité, aby se líbily naše písničky, a my jsme až druhořadí,“ vysvětlil Tomáš. V každém případě je na kluky moc hezký pohled!

Video se připravuje ...