Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Simona Krainová tvrdí, že večer se neodličuje jen šmudla! Jak to mají ostatní?

Video se připravuje ...
4. května 2016 | 06:00

Na otvíračce obchodu s kosmetikou se sešla řada mladých dam, které se nám přiznaly, zda porušují to nejzásadnější pravidlo v péči o pleť a chodí spát bez odlíčení. Zajímalo nás také, jestli si doma dělají kúry podle rad našich babiček.

Jak je na tom s večerní péčí o pleť naše nejslavnější modelka Simona Krainová? Zapomene se někdy odlíčit? „Nikdy na to nezapomínám a ani jsem nikdy nezapomínala. Mám to tak zažité už od malička, když mi máma řekla, že se čistí zuby a používá se deodorant. Přijde mi, že u žen je to absolutně neakceptovatelné a dělají to jenom šmudly,“ nechala se slyšet modelka Simona Krainová. Ta ani nikdy nezkoušela doma vyrábět pleťové masky z tvarohu či jiných surovin, protože – jak řekla – věří, že jsou na trhu dostatečně kvalitní věci, aby ona sama to dělat nemusela.

Někdo to má asi tak automatické, že se mu to doopravdy nikdy nestalo, ale Zorka Hejdová se přiznala, že občas jí to ulítne. „Ano, stává se mi to a myslím, že je to taková věc, kterou spousta žen nechce přiznat, ale občas po mejdanu se jim to prostě stane.“ 

Video se připravuje ...