Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zuzana Kajnarová: Až teď vidím, jak mi na mateřské chyběla práce

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Hellebrandt
7. června 2016 | 06:00

Herečka Zuzana Kajnarová, kterou si můžete pamatovat ze seriálu Vyprávěj nebo detektivky Labyrint, hraje jednu z titulních rolí v divadelní hře Strýček Váňa, kterou o víkendu v premiéře odehráli v Divadle Rokoko. Příběh nenaplněné lásky a lidského neštěstí nastavuje lidem zrcadlo a zapůsobil i na Zuzanu.  

„Je dobré někdy vidět, jak je život těžký. Někdy se stanou věci, které člověk ani neumí ovlivnit, a vidět ten boj se životem, to vám dá možnost podívat se na ten vlastní s mnohem větším nadhledem a uvědomit si, že je vlastně šťastný. Máme tendenci se zabývat úplnými malichernostmi, a přitom je všechno vlastně v pořádku,“ vysvětlila nám Zuzana Kajnarová (33), jak by zhlédnutí Strýčka Váni – od klasického ruského autora Antona Pavloviče Čechova – mohlo ovlivnit i váš život.

Herečka má doma dvě malé děti, Františka a Rozárku, a tato hra je v podstatě první nový divadelní projekt, do kterého nastoupila po mateřské dovolené. „Když je člověk doma na mateřské, tak je potom po práci mnohem lačnější. Je fakt, že když jsem byla doma, tak mi to tak extrémně nechybělo, ale teď, když jsem zpět, tak si najednou uvědomuji, jak moc mi to vlastně chybělo!“

Video se připravuje ...