Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Maminka Nikoly Buranské jen ve spodním prádle před kamerami na plastice

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká
26. dubna 2016 | 06:00

Když si stoupnou Nikola a její maminka Leona vedle sebe, tak byste nevěřili, že je to maminka s dcerou! Obě přiznaly, že mají hodně společného, a Nikola je na svou maminku moc pyšná. Nedávno sama podstoupila plastickou úpravu prsou a maminka si nechala před kamerami odsát tuk z choulostivých partií bříška a boků.

„Rozhodla jsem se tento zákrok podstoupit kvůli tomu, abych se lépe cítila. Bojuji s tím, že mám v oblasti bříška a boků více tuku, než bych měla mít, a tak jsem se rozhodla, že tuto metodu vyzkouším,“ prozradila nám své pohnutky Leona. Bývalá Miss vůbec nezavrhuje možnost, že bude ještě někdy v životě ochotna podstoupit nějakou plastickou úpravu, ale zatím je to ještě vše ve hvězdách. Čas prý ukáže.

Nikola Buranská bydlí se svým přítelem – fotbalistou Filipem Novákem – v Dánsku, kam on odjel hrát za místní fotbalový klub. Nikola teď byla v Čechách celý měsíc bez přítele, takže se nemohla dočkat, až bude zase zpět. „Byli jsme se za nimi podívat teď poprvé a byli jsme nadšení, je to moc krásná země. Všichni se na nás moc usmívali, až jsem měla dojem, že mám snad něco na obličeji a že si ze mě dělají legraci, ale oni tam jsou vážně tak milí,“ pochvalovala si maminka.

 

Video se připravuje ...