Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kdo zkazil hvězdám účes? Všechno prozradily na vyhlášení Kadeřníka roku 2015

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
18. dubna 2016 | 16:45

Soutěž o nejlepšího kadeřníka roku má vítěze. Koncem minulého týdne v pražském Fóru vyhrála žena, tedy kadeřnice, Misha Čadková. Konkurence byla veliká, o to větší měla Misha radost. Ovšem ne každý kadeřník je mistr a jistě se vám už stalo, že jste od kadeřníka odcházela s velmi rozporuplnými pocity. Stejně tak jako naše celebrity!

Programem slavnostního večera provázela slovenská moderátorka Adéla Banášová, jejíž perfektní siluetu v obepnutých šatech obdivovali muži i ženy. Zatancovat v podpatcích přišel tanečník Filip Jankovič a zvučným hlasem rozeznívala membrány reprobeden zpěvačka Elis, která byla Objevem roku na Českém slavíkovi 2014.

Program byl pestrý, ale nejúžasnější byly emoce, které doprovázely předávání cen ve všech kategoriích soutěže Czech and Slovak Haidressing Awards 2015. Týmy z kadeřnictví přijely podpořit své kolegy, kteří bojovali o přední umístění. Každé vítězství doprovázelo bujaré hlaholení, objímání a gratulace nebraly konce.

Nejlepší kadeřnicí pro rok 2015 se tedy stala Misha Čadková ze salonu Misha Hair Studio. Cenné jsou i trofeje ve speciálních kategoriích. Hodnotily se avantgardní účes, nejlepší kolorista, ale také nejlepší komerční účes, a to jak v dámském, tak pánském provedení. V naší galerii se můžete podívat, jak vypadaly nominované kreace.

Video se připravuje ...