Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Alice Bendová prozradila, jak se u nich doma barví velikonoční vajíčka

24. března 2016 | 06:00

Herečka Alice Bendová se rozhodně zákrokům plastických chirurgů nevyhýbá. Hraje v tom roli její o 13 let mladší přítel. Podle ní ale ani ne, protože její partner má starší ženy rád, takže to Alice nesmí s omlazováním moc přehánět. Tentokrát to vypadalo, že si nechává zvětšit rty! 

Alice, vy jste si nechala zvětšit rty?

Není to o tom, že bych měla rty plnější nebo větší, ale budu je mít hydratované a krásně šťavnaté, s jasně výraznou konturou a barevným přechodem. Bohužel celý život trpím na opary, a kvůli tomu moje rty ztrácejí jasné kontury. Proto jsem se rozhodla podstoupit zákrok, který mi rty přirozeně obnoví.

Co na takové úpravy říká váš přítel?

Líbilo se mu to. Je to přirozený zákrok, takže by to normálně nepoznal, ale pak říkal, že vypadám dobře a že mi to sluší.

Máte v plánu ještě nějaké další zákroky?

To ukáže čas. Nemám to tak, že bych si řekla, že si za rok nechám udělat tohle a pak tohle. Když cítím, že mi něco pomůže, a paní doktorka mi to potvrdí, tak do toho jdu.

Video se připravuje ...
Takhle vypadal zákrok, který podstoupila • VIDEO: Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Četla jsem, že s přítelem plánujete přírůstek do rodiny. Co na to vaše děti Alička a Vašík?

To jsem nikdy neřekla. Takové věci neplánuju. Jde  o hodně intimní věc, kterou bych rozhodně jen tak nevytrubovala do světa.

Blíží se Velikonoce. Barvíte doma s dětmi vajíčka?

Barvíme, strašně rádi. Ráda s dětmi udržuji tento zvyk. Velikonoce jsou pro mne svátkem jara a mám je moc ráda.

Video se připravuje ...
Alice Bendová a její rituály • VIDEO: Ladislav Novák

Máte nějakou speciální techniku zdobení?

Dříve jsem vajíčka moc ráda škrábala, a zdobila je tak různými ornamenty. Teď s dětmi na to už příliš času nezbývá, proto barvíme cibulí a tvoříme různě barevná vajíčka.

Jak u vás Velikonoce probíhají?

Kluci pletou pomlázky a pak chodí dům od domu na koledu. Výhoda života na vesnici je, že v těchto tradicích můžeme pokračovat.

Blíží se jaro. Co vás probouzí ze zimního spánku?

Bezesporu sluníčko a teplo. Děti mohou být celé odpoledne na zahradě. Kdykoliv můžeme jít ven, jezdíme na výlety, na koloběžku, in-line brusle. Mám ráda zimní sporty a pobyt na horách, ale jaro je jaro.

Video se připravuje ...
Na snímku s dcerou Alicí • VIDEO: Ladislav Novák

Video se připravuje ...