Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Adéla Gondíková prozradila, z čeho má noční můry

Video se připravuje ...
Adéla Gondíková
VIDEO: Tereza Kovářová
6. března 2016 | 06:00

Adéla Gondíková přiznala, že se v muzikálovém prostředí necítí úplně jako doma. Proto ji nová role v adaptaci legendárního dětského filmu Ať žijí duchové straší ve snách. Víc než ona se prý na její účinkování v tomto hudebním díle těší její dcera Nela.

„Jelikož se mi tenhle muzikál kříží ještě s jedním představením ve společnosti Háta, myslela jsem si, že to nakonec nedám. Moje dcera Nela mě ale přesvědčila, že musím, protože ona ten film a písničky v něm miluje a umí je všechny nazpaměť. Doufám, že mě tedy bude doma učit,“ doufá Adéla Gondíková (42). Přiznala také, že se jí stalo, že zapomněla text, což se občas stává, ale v písni, když hudba stále běží, je mnohem horší z toho vybruslit než na divadle.

Adéla a její bratr Dalibor po dlouhá léta připravovali společně kutilský pořad. Nyní ovšem televize Prima jejich pořad vyřadila z vysílání. Adéla si z toho nedělá těžkou hlavu. „Máme spoustu nových projektů v hlavě a také hodně práce kolem, což jsme měli vždycky. Teď tedy ten jeden článek jen trochu vyšuměl, ale určitě toho spoustu chystáme. Jen mám teď tolik práce, že se soustředím více na divadlo,“ prozradila Adéla. 

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.


Video se připravuje ...