Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Přítelkyně Romana Vojtka hraje Leontýnku v novém muzikálu Ať žijí duchové

Video se připravuje ...
Petra Vraspírová si opět zahraje s přítelem Romanem Vojtkem v muzikálu
VIDEO: Tereza Kovářová
3. března 2016 | 10:00

Zpěvák a herec Roman Vojtek si po necelém roce od doby, kdy opustil svou těhotnou manželku, našel přítelkyni. Jejich vztah je už zcela oficiální, jeho manželka o něm podle jeho slov ví téměř od začátku. Petra Vraspírová je mladá herečka, do které se Roman zakoukal během natáčení muzikálu Mamma Mia!

Nový muzikál Ať žijí duchové je dalším divadelním kouskem, v němž se na jevišti budou potkávat partneři Roman Vojtek a Petra Vraspírová. Ale na rozdíl od předchozího muzikálu Mamma Mia! – se na scéně uvidí jen minimálně. „Ještě jsme ani nezačali zkoušet, ale v téhle inscenaci se v podstatě vůbec nepotkáme. Asi až na posledních třech stránkách a celkem jich je osmdesát,“ ujasnila nám herečka, jak to bude s nácvikem nového muzikálu Ať žijí duchové.   

Jeden z nejoblíbenějších dětských filmů všech dob se dostává na divadelní prkna a Petra Vraspírová si v něm zahraje Leontýnku. Jelikož písničky cvičila už od malička u klavíru, zná je všechny hodně dobře, ale tvrdí, že jako Leontýnka si moc nezazpívá ani nezatančí. Muzikál se bude hrát od dubna v Kongresovém centru. Má to být magická podívaná plná známých hitů Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

Video se připravuje ...