Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Daniela Šinkorová o své svatbě: Měla jsem deset dní na to, abych vše zařídila

Video se připravuje ...
Daniela Šinkorová obíhala úřady sama a zařizovala veselku
VIDEO: Tereza Kovářová
31. ledna 2016 | 06:00

Médii proběhla zpráva, že Daniela Šinkorová (43) utajila svou svatbu před světem, ač sama pracuje v pořadu, který o hvězdném soukromí informuje. Kvůli tomu prý nad ní visela hrozba vyhazovu. A svatba v jejím životě prý nic nezměnila.

S Janem Kalouskem si Daniela Šinkorová splnila dávný sen – přiznala se totiž, že byl  vždycky jejím idolem krásy. „On to Honza neví, ale byl hrozně dlouhá léta mým idolem krásy a asi čtyři jeho písně mám tak oblíbené, že kdykoli je slyším, jsem nalepená na rádiu nebo popadnu prvního člověka, kterého mám po ruce, a začínám tančit,“ práskla na sebe čerstvě provdaná Daniela.

Herečka nám také prozradila detaily, které předcházely její tolik diskutované svatbě. „Ladislav odjel na Sardinii na dovolenou a řekl mi: Jestli chceš, tak to prostě zařiď, a až se vrátím, tak to uděláme. Stalo se to asi týden před jeho padesátinami a také mi řekl, že jestli to neuděláme před nimi, tak se k tomu už nikdy nerozhoupeme,“ rozpovídala se Daniela s tím, že na přípravu měla jen deset dní. 

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.


Video se připravuje ...