Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Adam Mišík nám prozradil, co se v kuchyni naučil od táty

Video se připravuje ...
Adam Mišík si prý na zájem něžného pohlaví nemůže stěžovat
VIDEO: Tereza Kovářová
2. února 2016 | 06:00

Adam Mišík je na kamery a zájem médií docela zvyklý už od malička. Nedávno se objevil v novém hudebně-tanečním filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí a čekají ho i nové projekty televizní. Na Nově se objeví v připravovaném hudebním pořadu s názvem Tvoje tvář má známý hlas. Na to, že mu letos bude devatenáct let, to má slušně rozjeté!

Možná se zdá nepochopitelné, proč jsme Adama Mišíka potkali na koncertě Honzy Kalouska, který se oficiálně vrací na hudební scénu. Adam je tak mladý, že by nebylo divné, kdyby si na Kalouskovo zpěvácké období ani nepamatoval! „Poznal jsem ho před pár lety. Znal jsem jeho písničky, ale nevěděl jsem, kdo je. Když jsem ho víc poznal, tak jsem si říkal, že ho přijdu dneska večer povzbudit,“ přiznal zpěvák, jehož idoly byly v mládí úplně jiné.

„První hudba, kterou jsem nějakým způsobem vnímal, byl jazz. Táta si totiž vždycky při vaření pouštěl jazz, takže jsem na něj byl zvyklý. Postupem času se mi začaly líbit i novější věci. Líbí se mi klasické americké country, to z padesátých let, kdy jezdili ve velkých cadillacích," usmíval se Adam. Hudbu od táty pochytil, ale vaření mu zatím moc nejde, zvládne prý maximálně špagety a vajíčka.

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...