Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Míša Doubravová: Selfíčko s Janžurkou mám v telefonu už pět let a chlubím jím

Video se připravuje ...
Míša Doubravová by si ráda zahrála místo v muzikálu v činohře
VIDEO: Adriana Krátká
31. prosince 2015 | 06:00

Na premiéru hry Božská Sarah, ve které hraje Iva Janžurová hlavní roli slavné Sarah Bernhardt, se přišla podívat i zástupkyně mladé generace hereček Divadla Kalich Míša Doubravová. Prozradila nám, že pokaždé, když je ve společnosti někoho z věhlasných hereček nebo herců, je to pro ni zážitek. Jejím velkým idolem je Iva Janžurová.

„Setkala jsem se s paní Janžurovou asi před pěti lety, když jsem se byla podívat na činohru v Divadle Kalich. Vždycky byla mým velkým vzorem, protože je hrozně málo komických hereček a strašně málo žen hereček, které si ze sebe dokážou udělat legraci. V tomhle ohledu byla pro mne vždy ikonou. Přišla jsem k ní a poprosila ji, jestli si s ní mohu udělat selfíčko. Mám ho pořád v telefonu a chlubím se jím,“ smála se Míša.

Míša nám také přiznala, že by si ráda zkusila zahrát činohru, kterou má vystudovanou, ale ke které ještě neměla šanci se dostat. Doposud vystupuje pouze v muzikálech. Jejím snem je zahrát si v antickém dramatu osudovou ženu, která jde až na dřeň svých emocí. „Myslím, že můj kluk by souhlasil. Jsem i ve skutečnosti dost hyperemotivní.“

Video se připravuje ...