Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Daniela Šinkorová zvedá motorky a konečně se něco naučila o módě

Video se připravuje ...
Daniela Šinkorová si dělá papíry na velkou motorku
VIDEO: Adam Balažovič
15. října 2015 | 06:00

Daniela Šinkorová si nemůže vynachválit práci pro Top Star, protože každý den, když přijde do práce, postarají se o ni v zákulisí od hlavy až k patě. Nalíčí ji a připraví si pro ni několik nových modelů, ze kterých si může vybrat ten, který se jí nejvíce líbí.

„Díky téhle práci jsem se přiučila novým pojmům ze světa módy, je to skvělá práce. Myslím, že každá žena je ráda opečovávána, a já se těším každý den na to, jak přijdu do práce a udělají tady ze mě úplně jinou Danielu,“ svěřila se nám Šinkorová.

Dozvěděli jsme se také, že na sebe byla Daniela přes léto hrozně hodná a strávila více než tři týdny na Sardinii u kamarádů. Navíc se poprvé v životě koupala v Baltském moři, když navštívila Rujanu. Možná vás to překvapí, ale tahle dáma miluje silné stroje. „Takovou novinkou je u mě to, že si dělám kondiční jízdy na nejsilnější motorku,“ prozradila nám moderátorka a herečka. Podařilo se jí už to, že jí motorka spadla, a zvednout tak těžký stroj není jen tak. „Když se dostaví adrenalin a nechcete, aby přijela policie, tak tu motorku zvednete docela rychle.“

Video se připravuje ...