Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tereza Maxová: Nejvíc miluju sednout si k televizi a dát si kafe a bublaninu

Video se připravuje ...
Tereza Maxová hýbe Prahou pro dobrou věc
VIDEO: Adam Balažovič
6. září 2015 | 06:00

Na pražské Letné až do dvanáctého září probíhá charitativní akce Terezy Maxové, která spočívá v tom, že si pořídíte za stovku čip, ten si upevníte na botu a v označeném kilometrovém okruhu budete běhat, chodit, korzovat a s každým dalším kilometrem budou na kontu Teribear naskakovat desetikoruny.

„Já jsem běhala naposledy, asi když mi bylo čtrnáct let. Běhání je fenomén, ale rozhodně ne můj. Je ale pravda, že když jsem si teď ten kilometr uběhla, tak se ve mně rozproudily endorfiny a je mi najednou mnohem lépe,“ přiznala nám Tereza. Ta by chtěla věnovat všechny peníze, které se tímto sportovním kláním vyberou, deseti konkrétním lidem, a pomoci jim tak s jejich životními osudy.

Běhání tedy není zrovna modelčin šálek kávy, mnohem raději si jde zatancovat nebo zacvičit si jógu, ovšem to, co dělá úplně nejraději, nemá se sportovními výkony vůbec nic společného. „To, co mám úplně nejvíc ráda, je sednout si u televize nebo nějakého hezkého filmu a dát si kafe a bublaninu. Příště tady snad zařídím takový stánek, protože na to bychom mohli nalákat určitě i další lidi,“ smála se Tereza.

Video se připravuje ...