Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jolana Voldánová: Tahá děti z postele a pátrá po předcích

Video se připravuje ...
Jolana Voldánová už žádná tajemství ve svém rodu nemá
VIDEO: Adam Balažovič
8. září 2015 | 06:00

V České televizi začalo na začátku školního roku pokračování další řady zajímavého pořadu o pátrání po rodinných předcích – Tajemství rodu. Jolana Voldánová si ve svých předcích udělala jasno už v prvních dílech a považuje to za poslání, které měla pro svou rodinu udělat.


„Díky tomuhle pořadu jsem dospěla v pátrání po rodinných předcích nejdál a mohla jsem i lidem v rodině, kteří se o tohle zajímají, ale nedostali se do archivů takhle hluboko, přinést jako na zlatém podnosu vývod z předků, jak se tomu odborně říká, který je opravdu podložený doklady, které si můžete prostudovat,“ pochvalovala si účast v tomto projektu České televize Jolana.

Začal školní rok a ratolesti opět musí nastoupit do školy. „Vždycky se nám o prázdninách stane, že za dva měsíce úplně vypadneme z řádu, který je potřeba opět nastolit. Vždycky je problém dostat je včas do postele, ráno je zase dostat včas do školy. Když se jich zeptáte na školu, tak akorát koulí očima, prázdniny jsou prostě nejlepší, ale rozhodně se nemají za co stydět, ve škole jim to jde.“

Video se připravuje ...