Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Načapali jsme vítězky Elite Model Look ještě v natáčkách!

Video se připravuje ...
Vítězky jsou na světě! Dalším dvěma krásným kuřátkům se život obrátí vzhůru nohama. Úplně napravo je Aneta Měšťanová, která obsadila první místo.
VIDEO: Adam Balažovič
3. září 2015 | 12:04

Jména nejkrásnějších dívek České republiky i Slovenska jsou na světě, s nimi samozřejmě i jména obou vítězů mezi mladými muži. Stejně jako každý rok, i letos bylo z čeho vybírat a většina soutěžících si poprvé v životě okusila, jaké to je, vydat se po módním mole, směle proti hledáčkům kamer a fotoaparátů!

My jsme se s kamerou vypravili ještě do zákulisí soutěžního klání, kde za zvuků spuštěných fénů zkušení vizážisti a kadeřníci připravují všech dvanáct dívek a dvanáct chlapců. S obřími natáčkami v hlavách se hlouček děvčat chichotá a po celém týdnu, který měly na přípravy, se už utvořila mnohá přátelství. Kluci stojí ve svém hloučku, vedle holek.

Mezi zcela novými tvářemi, které se třesou nervozitou, se mísí celebrity a zkušené topmodelky, které přišly své nástupkyně podpořit nebo byly vyzvány k zasednutí do poroty, jež rozhodne o osudech finalistek. Ve vzduchu se tetelí pudr a nervozita vrcholí. Která z nich bude možná už za měsíc za hranicemi, poprvé sama bez rodičů?

Večerem provázel sympatický Jiří Havelka, na mole se kromě finalistek objevily také světové topmodelky, jež vzešly ze stejné soutěže: Michaela Kocianová, Zuzana Stráská, Madgaléna Langrová, Adriana Čerňanová a další. Nebylo vůbec lehké obout vysokánské podpatky a předstoupit před plný Španělský sál Pražského hradu. Porota nakonec rozhodla o vítězích takto: stali se jimi Aneta Měšťanová (15) a Kristian Černík (15) za Českou republiku a Lea Novosedliaková (17) a Dominik Oravec (18) za Slovenskou republiku.