Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Andrea Pomeje obdivuje všechny ženy, jejichž muži musí pracovat

Video se připravuje ...
Andrea Pomeje nám prozradila, za jak dlouho si chtějí s Jirkou pořídit další miminko
VIDEO: Adam Balažovič
31. července 2015 | 06:00

Manželka Jiřího Pomeje Andrea buduje svou dráhu dýdžejky, a tak po nocích musí často pracovat. Doma má ovšem dceru Aničku, které budou v září dva roky. Hlídá ji ale její muž Jirka a Andrea si ho nemůže vynachválit, prý je to tatínek jedna báseň.

„Rozhodli jsme se neřešit zatím žádnou chůvu a nějak se doma vždycky střídáme. Dneska to zrovna vyšlo na něj,“ vysvětlila nám Andrea důvod manželovy absence na večírku, kde také mimo jiné nastoupila o půlnoci za dýdžejský pult a hrála.

Neznamená to ovšem, že si nikdy nevyrazí ven společně. „Máme výbornou rodinu, takže Jirkova ségra, maminka i mí rodiče hlídají, jak můžou, akorát dneska se to nějak sešlo, a tak musel Jirka zůstat doma.“ Sám s Aničkou se doma rozhodně nebojí, je v podstatě na mateřské dovolené. „Je úžasný tatínek. Obdivuju všechny ženy, které mají pracující manžely, protože já mám Jirku pořád po ruce a on se o malou stará přes den mnohem víc než já, takže musím říct, že funguje výborně,“ svěřila se nám Andrea.

Jirka se nezalekne ani smradlavých plínek a přebalování je prý jeho specialitou. Další přírůstek do rodiny se tady ale zatím neplánuje. „Anička je dost hyperaktivní, má to po kom mít. Já ani Jirka si teď druhé dítě nedovedeme představit. Chceme počkat, až budou Aničce tak čtyři pět let, a pak se uvidí,“ prozradila nám své rodinné plány Andrea.

Video se připravuje ...