Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tonya + Iva: O tom, jak hubnou a jaké byly jejich letní lásky

Obě dámy jsou chytré a vtipné, přičemž legraci si umí udělat i samy ze sebe
18. června 2015 | 10:20

Když se v jedné místnosti sejde zpěvačka Tonya Graves s herečkou a písničkářkou Ivou Pazderkovou, vznikne supertřaskavá směs. Vypadají křehce, jejich humor je ale drsný jako ruce kameníka.

Avon pochod proti rakovině prsu, jehož jsou ambasadorkami, obě dámy pravidelně svede dohromady i v redakci OK! Magazine, který tuhle významnou charitativní akci každoročně podporuje. Probíráme sice témata navýsost ženská, ovšem stylem, který bude jistě vyhovovat i leckterému muži.

Řešíte teď stejné problémy jako ostatní ženy, to znamená shazování přes zimu nabraných kil?

Tonya: Hubnutí řeším celý život, nejen na jaře, to je „neverending story“. Není lehké žít s mojí JLo Glow (myšleno zadek jako Jennifer Lopez, pozn. red.) v zemi, kde je většina žen vysokých a štíhlých, ale časem jsem se ji naučila milovat. Jen mě štve, že jsem v Čechách dvacet let, a ještě jsem na sebe nesehnala pořádný kalhoty. Přiznávám, že letošní zimu jsem cvičení dost flákala, ale byly doby, kdy jsem chodila na jógu i čtyřikrát týdně a moc mě bavila.

Iva: Ty máš super postavu ve tvaru přesýpacích hodin a krásně oblý zadek, zatímco já mám placku. Můžeš přibrat 50 kilo a pořád budeš krásně a žensky tvarovaná. Já, když přiberu deset kilo, tak budu mít nohy jako beztvarý sloupy a obrovský břicho. Naštěstí jsou pořád v módě maxisukně a maxišaty. Snažím se sportovat a udržovat v kondici průběžně po celý rok, teď mám bohužel kvůli zdravotním problémům pauzu a cítím to na sobě. Jóga je super, ale já potřebuji dynamický pohyb, proto mi vyhovuje běh.

Tonya: Na gymplu jsem taky běhala, hlavně stovku, dvoustovku a štafetu čtyři sta metrů, ale moc mi to nešlo. Přesedlala jsem na hod diskem, než jsem někomu na třetím tréninku tím diskem málem srazila vaz.

Vyznáváte jednorázový detox nebo očistnou kúru?

Iva: Na to vůbec nevěřím. Když člověk permanentně „prasí“ a pak si jednou za rok udělá detox, tak si akorát ublíží. Já se zásadně očišťuji lahví vína.

Tonya: Přesně, nejlepší detox je, když mám kocovinu a nemůžu nic jíst ani pít, jen vodu.

Prožily jste nějaké nezapomenutelné letní lásky?

Iva: Měla jsem dvě a nikdy nepřekonaly hranici léta, takže byly opravdu jen letní. Jedna byla obzvlášť kouzelná. Bylo mi šestnáct a měla jsem těsně před odletem na rok do Ameriky. Jestli to bude číst, tak se určitě pozná – byl to můj bývalý spolužák, který se učil na uměleckého kováře. Dodnes si pamatuji, jak dojemně jsme se loučili, ukoval mi velký hřeb. Ničemu se nedivte, psal se rok 1996 a všichni jsme poslouchali Nirvanu a Sepulturu, takže hřeb rovnal se velice romantický dárek. Pustili mě s ním do Ameriky, a dokonce i zpátky, což je v dnešní době naprosto nepředstavitelné.

Tonya: Pro mě je čas zamilovávání jaro. Obvykle ta láska přečká léto a frnk. Má příští letní láska by měla přežít i zimu a vydržet už celý život.

Začínají se vám s prvními slunečními paprsky taky zapalovat lýtka?

Tonya: Co znamená zapalovat lýtka? (Iva jí to vysvětluje.) Aha, mně se líbí hasiči.

Iva: Na zapálená lýtka je nejlepší hasič s kvalitním hasičákem, dobře vybavený a zkušený. Úplně ideální je, když je nechá trochu doutnat a neuhasí je úplně.

Celý rozhovor s oběma umělkyněmi, a navíc mnoho dalších zajímavých rozhovorů najdete v červencovém čísle časopisu OK! Magazine.

 

Video se připravuje ...