Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jovanka Vojtková: S Adámkem už začínám bojovat, ale zatím ještě vyhrávám

Video se připravuje ...
Jovanka Vojtková si na módu moc nepotrpí
VIDEO: Adam Balažovič
16. května 2015 | 06:00

Bývalou tanečnici jsme sice potkali na módní přehlídce, ale přiznala, že móda není její oblíbená parketa. Takže to, že má syna, který si na parádu zase tak moc nepotrpí, jí docela vyhovuje. Sama často nosí konfekci, ale má doma i pár dražších kousků, které nosí jen ke speciálním příležitostem. Většinu z nich jí pořídil manžel.


„Vždycky mě potěší jakýkoli dárek od manžela, protože dokáže překvapit a vyvinout úsilí, aby mě potěšil. Je vidět, že nad tím, co kupuje, přemýšlí, že jen tak nevlítne do obchodu a něco nekoupí,“ svěřila se nám Jovanka.

Maminky moc dobře vědí, že nakupovat oblečení pro malé děti je docela komplikované. Rostou totiž tak rychle, že nestačí věci kolikrát ani unosit. Maminky proto často pořizují oblečení i v second-handech. „Tam moc nenakupuji, ale je fakt, že spoustu věcí dostávám od kamarádek. Vyměňujeme si věci mezi sebou. Nejhorší je, že se těch malých věciček nerada zříkám. Když už to potom třídím, odvážíme to třeba do kojeneckého ústavu,“ vysvětlila nám bývalá tanečnice.

Malému Adámkovi je dva a půl roku a doma si už docela vyskakuje. „Někdy mě překvapuje, jak si diktuje, co chce mít na sobě. Přetahujeme se s botičkami a občas docela bojujeme, ale ještě pořád vyhrávám,“ řekla nám s úsměvem Jovanka. 

Video se připravuje ...