Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Roman Vojtek: Dcera je spíš takový kluk

Video se připravuje ...
Roman Vojtek byl s dcerou na nehtové přehlídce
VIDEO: Ladislav Novák
15. května 2015 | 10:00

Herec Roman Vojtek rozvířil hladiny českých médií, když nečekaně opustil svou manželku Terezu těsně předtím, než porodila jejich syna. Přestože se rozešli, stará se Roman pečlivě o své děti. My jsme ho potkali s dcerou Editkou na první nehtové přehlídce v České republice Nail show Alessandro.

„Nehty jsem si nikdy nelakoval, přestože vím, že někteří muži to dělají. Lakují se bezbarvým lakem. Já jsem si pro tuhle show nechal nalakovat jen takzvané rockerské nehty,“ řekl nám herec po přehlídce.

Takovouhle show jste asi ještě opravdu neviděli. Vypadá to docela legračně, ale ve světě se nad tím prý už nikdo nepozastavuje. Na zmenšeném módním mole se procházejí modelky a modelové svými prsty, samozřejmě s nalakovanými nehty v barvách posledních trendů.

Na módní přehlídku Roman doprovázel svou pětiletou dceru Editku, která měla na každém prstu jinou barvu laku a jako jediná se nestyděla předvést barvičky na mole. „Moje dcera je – nechci říct spíš jako kluk – ale je trochu jinak zaměřená než tak, že by ji bavilo chodit po obchodech a nakupovat oblečení. Nehty si doma lakuje jen občas, když vidí maminku nebo tety,“ prozradil nám herec, když jsme chtěly vědět, jak moc velká je Edita parádnice. 

Po rozchodu s manželkou Terezou se snaží herec brát si dceru pokud možno co nejčastěji a trávit s ní hodně času. Stejně tak jeví zájem o novorozeného syna, kolem kterého se šíří různé spekulace. Jedna z verzí totiž tvrdí, že Vojtek opustil svou ženu právě proto, že chlapeček není jeho.  

Video se připravuje ...