Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexy modelové z Londýna představili novou kolekci na podzim a zimu 2015

Video se připravuje ...
Pokud vypadáte k světu, můžete udělat díru do světa jako tihle modelové.
VIDEO: Adam Balažovič
21. května 2015 | 06:00

Sice nás teprve čeká léto, ale návrháři už mají připraveny kolekce pro letošní podzim a zimu. Mezi klíčovými prvky dámské kolekce se objeví moderně pojaté kousky sedmdesátých let. Těšit se můžete na zavinovací kabáty, které tvoří dokonalou kombinaci s maxišaty a halenkami z lehkého šifonu nebo luxusního lesklého sametu.

Co se barev týče, kolekci na přehlídce tvořil mix tónů od sytě vínové po tmavou fialovou, dále se také objevily pískové odstíny, ale i výrazná oranžová či rezavá hnědá. Barvy vynikaly jak samotné, tak i v kombinaci vzorů, které jen více podtrhují retro atmosféru.

Pokud chcete být na podzim opravdu trendové, nesmí ve vašem šatníku chybět oversized bohémský kabát z ovčí vlny v camel odstínu, ale ani kabátek s kapucí z umělé kožešiny nebo štóla – což je široký kožešinový šál přes ramena, jenž doplní každý look.

Pánská část kolekce pak navazovala na vintage 70‘s vlnu. Klíčovým kouskem jsou pro tuto sezonu jak kožená biker bunda, tak i slim střižený žakárový oblek. Nechyběly ani pro podzim nezbytné trenčkoty a vlněné kalhoty. Barvu do kolekce vnesly pletené svetry v odstínech sytě oranžové či temné vínové.