Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Petr Jákl: Jsem šťastný se svými holčičkami, po synovi netoužím

Video se připravuje ...
Když Petr Jákl mluví o svých dcerách, tak se z dvoumetrového obra stane rozněžnělý tatínek
VIDEO: Tereza Kovářová
17. února 2015 | 06:00

Na filmové party k filmu Ghoul, který bude mít premiéru 26. února, jsme poprosili jeho autora Petra Jákla, aby nám ke svému dílu něco řekl a především, aby ně něj pozval čtenářky Blesku pro ženy. Dozvěděli jsme se tak, že film, na kterém Petr pracoval čtyři roky, je dle amerických výzkumů vhodný hlavně pro ženy.

Tohle a film pro ženy? Zní to možná trochu překvapivě, neboť jak ukázky napovídají, film Ghoul je natočen tak trochu v duchu hororu Záhada Blair Witch, který se tvářil jako dokument o studentském pátrání po stopách dávné čarodějnice. 

Ghoul je vlastně strašidelný dokument o kanibalovi, který žil na Ukrajině. Takže dámy, pokud si libujete v napínavých filmech, mohlo by to být něco pro vás. 

Zajímalo nás také, na jaké filmy se dívá doma Petr s manželkou Romanou. „Já se v poslední době dívám hlavně na pohádky s dětmi a ty jsou taky docela zajímavé,“ přiznal Petr. Petr je doma jako chlap jediný a děvčata hrají velkou přesilovku, kromě Romany má totiž dvě dcery, Sofii a Elisu. Možná vás to překvapí, že chlap, který vypadá jako hrozný tvrďák, si hraje s dcerami s panenkami a ještě ke všemu ho to baví. 

„Jsem hrozně rád, že mně vzaly do svého holčičího světa,“ přiznal se dvoumetrový tatínek. Na otázku, zda by si přál kluka, přišla další překvapivá odpověď. „Vůbec ne. Kdybych měl dva kluky, tak mám ten klučičí svět, kdybych měl kluka a holku, tak to mám namixované, ale já mám dvě holčičky a jsem takhle spokojený.“

 

Video se připravuje ...