Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Aleš Háma odtajnil svou skrytou identitu. Co na něj prozradili synové

Video se připravuje ...
Aleš Háma na premiéře filmu Kingsman, kam dorazil se svými syny
VIDEO: Adam Balažovič
21. února 2015 | 06:00

Na premiéře filmu o tajných agentech nazvaného Kingsman – tajná služba jsme se potkali s Alešem Hámou, který přišel v doprovodu svých dvou synů, staršího Jáchyma a mladšího Mikuláše. Film s takovouto tematikou samozřejmě přímo nabádá k pánské jízdě, protože je plný akčních scén a anglického humoru. Ovšem dámy, pokud máte rády dobrý biják, klidně můžete vyrazit s klukama.

V rozhovoru nás samozřejmě zajímalo, jestli Aleš někdy toužil stát se tajným agentem. Zjistili jsme, že moc. Rozpovídal se o tom, že když byl malý kluk, našel v zahraničním katalogu hračku, po které strašně toužil. Byl jí kufřík tajného agenta, ve kterém byly granát, pistole s tlumičem, pouta a kdoví co ještě, co potřebuje agent při svých misích. Mnohdy se takové sny nesplní, ale Alešovi ho tatínek přivezl. „Kufřík mám ještě dneska, bohužel už je prázdný,“ přiznal herec a muzikant.

Tajný agent nikdy neprozradí, že je tajným agentem, ale tady jsme Aleše dostali do kouta. Nakonec s nadsázkou přiznal, že jeho civilní zaměstnání je jen zástěrka a on v podstatě žije svůj dětský sen o tajném agentovi. Oproti tomu hercovi synové mají zřejmě blízký vztah k přírodě, neboť jejich vytoužené profese jsou zahradník a dřevorubec. Pokud si tedy nedělají legraci podobně jako jejich otec. 

Video se připravuje ...