Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejšaramantnější čtenáři Míla a Hanka: Láska jim kvete v každém věku

Video se připravuje ...
Wellness víkend s Bleskem pro ženy
VIDEO: Adam Balažovič
1. května 2014 | 16:00

Na závěr víkendu v Mariánských Lázních, jsme si povídali s nejšaramantnějším párem, panem Mílou a paní Hankou. A o čem? No přeci o lásce, oni dva jsou totiž důkazem toho, že láska kvete v každém věku.

Elegantní paní Hanka se s upovídaným vtipálkem panem Mílou seznámila před 15-ti lety a jak je vidět, jsou pro sebe doslova stvořeni. Budete se divit, ale víkend ve wellness hotelu Monty v Mariánských Lázních nevyhrála paní Hanka, ale pan Míla, který je stejně jako partnerka naším pravidelným čtenářem.

Pár, který bydlí v Jilemnici je opravdu okouzlující, čiší z nich láska, ale i to, že se spolu nikdy nenudí. Zajímalo nás tedy, jaký mají recept na šťastný a spokojený vztah, který jim může kdekdo závidět.

A jak se jim líbil wellness víkend? Užívali si spolu v bazénu i při relaxačních procedurách a své zážitky jako opravdu moderní lidé zaznamenávali za pomoci kamery i iPadu, který paní Hanka ovládala jako by se nechumelilo. Jak sama říká "Vnoučata mě nutí jít s dobou." Pan Míla pak dokonce jako jediný muž vyzkoušel  i cvičení a tak jsme se ho zeptali, jak si to užíval.

Video se připravuje ...