Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Andrea Kalivodová: Každý z nás se někdy cítí svázaný

Video se připravuje ...
Andrea Kalivodová podpořila dobrou věc.
VIDEO: Adam Balažovič
22. listopadu 2013 | 11:26

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (36) se svlékla pro charitativní kalendář a dokonce se nechala svázat. Sama přiznává, že i ona se kdysi cítila svázána nemocí, která jí trápila, a proto se rozhodla odhalenou fotku pořídit.

Andreo, šla jste se svou kůží doslova na trh, jaké to bylo?

Když se pro něco rozhodnu, tak jsem ve službách onoho fotografa nebo režiséra a netroufám si oponovat. I když jsem trochu diskutovala o tom, co tou fotkou vlastně chce říct a trochu jsem mu do toho mluvila. Ta fotka je netradiční a expresivní, je trošku i surová a vyjadřuje utrpení lidí s AIDS.

Andrea Kalivodová si nechala svázat ruku k obličeji...
Autor: Facebook
Na fotce jste svázaná, cítila jste se tak někdy i vy?

Určitě jsem se cítila svázaná a myslím si, že je dobré když si tím člověk projde, protože pak si velmi váží té svobody kdy má sílu se rozletět. Také jsem byla trochu nemocná a vím, že nemoc člověka skutečně sváže.

...i nohy provazy ve stylu bondáže.
Autor: Facebook
Co na fotku říkal váš přítel?

Nejdřív trošku hledal cestu k té fotce, stejně jako já, ale pak jsme ji pochopili.
S partnerem jste poměrně krátce a už jste zasnoubeni….
Nevím, jestli jsme spolu krátce, náš vztah je velmi intenzivní a to hodně jsme toho spolu prožili. Jsme spolu více jak půl roku, ale je to individuální, někdo je s někým deset let pak si ho vezme a zjistí, že toho člověka vůbec nezná. My žijeme velmi naplno náš vztah i náš život a musím říct, že se známe velmi dobře. Není to o tom, jak je kdo s kým dlouho.

Video se připravuje ...