Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Helena Vondráčková: Cukr k životu nepotřebuji

Video se připravuje ...
Rozhovor s Helenou Vondráčkovou
VIDEO: Adam Balažovič, Marie Barvínková
22. května 2013 | 06:00

Helena Vondráčková (65) vypadá čím dál lépe, což jí nepokrytě závidíme. Zeptali jsme se proto, jak se legendární zpěvačka udržuje ve formě, kolik knedlíků sní na posezení a proč po páté hodině nejí...

Tou poslední zásadou nás zpěvačka trochu vyděsila, ale její stravovací návyky by nejspíš pochválil kterýkoli dietolog: "Hlavní je zbytečně to nepřehánět s jídlem, ale nedržet žádné diety, a drastické už vůbec ne," vysvětlila nám.

Na rozdíl od mnoha kolegů z branže prý neholduje alkoholu: "Mám ráda bílé víno, prosecco nebo dobrý sekt, ale všeho s mírou! A tvrdý alkohol nepiju vůbec." Kromě toho prý nejí cukr, prostě ho nepotřebuje: "Občas si dám na dálnici tatranku, tam mám takový Pavlovův reflex," smála se.

Helenu jsme potkali na přehlídce značky Tatiana, a tak jsme se nevyhnuli otázce, co ráda nosí: "Na hausbótu nebo na Floridě dávám přednost sportovnímu oblečení, na večerní příležitost si ráda vezmu krásnou róbu. Třeba právě od Taťány Kovaříkové, se kterou spolupracuju přes patnáct let," chválila svou oblíbenou návrhářku.

Autor: Marie Barvínková
Video se připravuje ...