Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nikol Štíbrová: Do plavek hubnu od Vánoc roku 2008!

Video se připravuje ...
Nikol Štíbrová hubne, ale asi nikdy nezhubne!
VIDEO: Adam Balažovič
30. května 2013 | 11:00

Hvězda z televizních seriálů Pojišťovna štěstí a Vyprávěj nám prozradila, že má tak trochu trable s váhou. Jakto? A proč se jí nedaří zhubnout? Podívejte se na naše video.

"Ani letos se mně hubnutí do plavek netýká. Shazuji už od Vánoc 2007, nebo 2008? Ale pořád se mi to nedaří. Nevadí mi to, protože moje rodina i kamarádi mě mají rádi prostě takovou, jaká jsem," řekla nám na kameru krásná Nikol, které to na party ve Žlutých Lázních moc slušelo a že by měla nějaká ta kila navíc? Tak to tedy rozhodně nevypadalo!

Jak herečka zvládá aprílové počasí? "Mám raději léto, vyhledávám teplo a moře. Tohle počasí nesnáším dobře. Umírám tady! Už asi sedm měsíců bez slunečního světla a tepla, to je hrozné. Deprese a velká."

Zajímalo nás, jestli jsou doopravdy všichni herci a umělci tak vytížení, že si kolikrát ani nemohou udělat čas na dovolenou. "Všechny celebrity v České Republice mají hodně volného času. Ono se to zdá, že jsou všichni hrozně zaměstnaní, ale ve skutečnosti není problém si v českém showbyznysu vzít volno," smála se sympatická blondýnka.

Nikol to ve Žlutých lázních moc slušelo
Autor: foto MINI

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...