Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Veronika Kubařová (25): Občas se doma popereme

Video se připravuje ...
Rozhovor s Veronikou Kubařovou
VIDEO: Michaela Nováková, Marie Barvínková
15. května 2013 | 07:00

Vyzvídali jsme, jak to vypadá u nadějné herečky a jejího partnera, o 17 let staršího režiséra Karla Janáka, doma. Zjistili jsme také, jak se jí hrají odvážné scény a proč by nikdy nemohla být modelkou.

Veroniku jsme potkali v pražském divadle Rokoko na představení Důkaz, ve kterém hraje geniální dceru slavného matematika. Na jevišti pláče, šílí a dokonce se i popere, v reálu prý tak velká exhibicionistka není.

Prát se ale umí - klidně i doma se "svým Karlem", jak partnera s úsměvem nazývá. "Vždycky je to ale přátelsky a s láskou. Navíc má nade mnou jasnou převahu, nemám šanci," dodává lišácky.

Na módní přehlídce svého kolegy Martina Písaříka si Veronika zahrála na modelku, ale jak říká: "Obdivuju holky, co to dělají, jenže já vždycky potřebuju mít roli. Jinak jsem nervózní."

Stejně jako při svlékacích scénách, kterých už v životě zažila víc než dost - třeba ve filmu Juraje Herze Dívka a kouzelník. "Svlékám se nerada, ale pro krásnou roli jsem ochotná to udělat," tvrdí. "Jak říká jeden můj kolega, herec má státní tělo."

Autor: Marie Barvínková
Video se připravuje ...