Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jediné boty, které na léto potřebujete: V těchto vydržíte celý den!

5. června 2019 | 06:00

Ráda byste konečně sehnala boty, které budou vypadat skvěle a které můžete vzít na procházku nebo na dovolenou do města? Tak tady jsou ty nejpohodlnější boty, které obchody nabízejí.

Ať už si vyberete jakýkoli model, vždy je důležité, abyste se v něm cítila dobře a vydržela v něm chodit skoro celý den. Takový pár se hodí zejména na dovolenou, kdy chcete prozkoumat všechny uličky krásného města.

Pořiďte si sandálky bez podpatku. Těch je v obchodech spousta, krásné kousky seženete například v Humanic za ceny od 799 korun nebo v obchodě Reserved za ceny od 599 korun. Placky však někomu nemusí vyhovovat. Některé ženy z těchto bot mohou nohy bolet. Proto můžete zvolit sandálky na nízkém, ale širokém a stabilním podpatku.

Další variantou jsou boty na klínku, ten se může lišit ve výškách i materiálech. Velmi módní je podpatek proutěný, takový kousek seženete třeba v obchodě CCC za 999 korun nebo v obchodě Baťa za 2899 korun. Doplňte ho proutěnou kabelkou a na dovolené budete za hvězdu.

A jak je to s optickým prodloužením nohou? Zapomeňte na teorie, že pásky kolem kotníku vám nohy zkrátí – zkrátka je vyzkoušejte. Vyhnout by se jim měly jen ženy, které mají silné kotníky. Pro ty máme tip: volte boty v tělových barvách.

Autor: Markéta Luštincová