Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Barevné boty: S čím je kombinovat, aby to nebylo už moc, a kde je koupit?

11. července 2018 | 06:00

Nezáleží na tom, kolik barevných bot doma máte, nejčastěji stejně nosíte ty černé. Spárovat barevné boty vyžaduje trochu víc úsilí. S naším průvodcem už to ale nebude problém! Navíc jsme k inspiraci přihodily i tipy na nákup.

Než začnete, je důležité zapamatovat si několik pravidel. Černé, béžové a šedé boty se hodí ke všemu. Nikdy neuděláte chybu, když se obléknete od hlavy k patě do jedné barvy, a poslední pravidlo zní: pokud je ve vašem outfitu odstín nějaké barvy, směle přidejte boty v podobném odstínu.

Začněme největším oříškem, a tím jsou boty ve fialové barvě. Někomu mohou připadat ošklivé, někdo jiný je zas miluje. Pokud spadáte do druhé skupiny, vezměte si k nim jemné květované šaty nebo sukni a koženou bundu. Další záludností jsou zlaté boty. Dají se skvěle kombinovat, jen z nich má mnoho lidí strach. Nejlépe budou vypadat s růžovou, dennímu outfitu dodají neočekávaný šmrnc.

5051286:gallery:true:true

Mnoho z nás jistě miluje boty červené. Zkuste zaexperimentovat, vedle toho, že se hodí k černobílým kombinacím, k denimu a ke květovaným šatům, budou dobře vypadat i s khaki zelenou.

5051280:gallery:true:true

Minimalismu docílíte s bílými botami, které s černobílou kombinací nevypadají až tak dobře, ale skvěle padnou jak k denimu, tak k neutrálním barvám, zejména k béžové.

5051291:gallery:true:true

Modré boty si budou rozumět opět s denimem, ale také s výraznou zelenou barvou. Růžové boty se vám mohou zdát jako zbytečná investice, ale pokud se váš šatník převážně skládá z šedé barvy, jděte do toho! Růžová a šedá si totiž skvěle rozumějí.

5051290:gallery:true:true

Na všechny kombinace a produkty se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová