Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

To nejlepší z Itálie na vašem toaletním stolku

7. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Možná už jste slyšeli o značce Frais Monde. Tradiční přírodní kosmetika s obsahem termální vody a nádherné vůně ji proslavily doslova po celém světě. Výrobky této značky najdeme po celé Evropě, ale i v exotických destinacích napříč Asií.

Pokud vás běžné portfolio výrobků v drogériích už trochu nudí, výrobky této italské značky mají několik vlastností, které jinde nenajdete. Už téměř třicet let vzniká veškerá kosmetika v jižní Itálii v oblasti Crotone, kde pramení vzácná termální voda s obsahem síry, kterou výrobky obsahují. Ať už si koupíte make-up nebo denní krém, najdete v jeho složení termální vodu nebo vzácné termální soli. Léčivou termální vodu oceníte vždy, když sedíte v přetopené kanceláři nebo během slunečných dnů. Její výhodou je, že ji můžete používat i přes make-up – díky tomu pleť nejen krásně osvěžíte, ale dodáte ji také všechny potřebné minerály.

Obzvláště příjemné jsou krémy Acqua – asi nejlehčí krémy, jaké jsme zatím vyzkoušeli. Jejích textura se dá popsat jako vodový gel a okamžitě se po nanesení vstřebávají do pokožky. Jejich velkou výhodou je také UV filtr SPF 10, rostlinné výtažky a nádherná vůně.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Pokud hledáte pro svou pleť to nejkvalitnější, doporučujeme vyzkoušet širokou nabídku produktů v BIO kvalitě. Frais Monde vyvinul tři pleťové řady dle typu vaší pokožky. Unavenou, suchou a popraskanou pleť zahojí hydratační řada Defense Skin Bio s výtažkem ze semínek hnědé rýže, olej z pšeničných klíčků a olej z brutnáku lékařského. Zář a výživu pokožce navrátí hydratační řada Hydro Bio Reserve, která má velmi příjemnou zelenou vůni, obsahuje kyselinu hyaluronovou a extrakty ze slanorožce, černého bezu a ječmene. Pro zralou pleť Frais Monde vyvinul luxusní péči v podobě Pro Bio Age – tato pleťová řada je šikovně rozdělena na produkty pro péči od třiceti, čtyřiceti a padesáti let. Bojuje proti vráskám díky účinnému rostlinnému koktejlu, který obsahuje výtažky z citroníku, silenky, levandule, slaměnky, červené řasy, obilných zrn a chlorely.

Péče o pleť je vždy to nejdůležitější na cestě za krásou, ale celkový dojem dokáže podtrhnout jedině decentní make-up. Ten si můžete také dopřát v BIO kvalitě – oční stíny, zapečená tvářenka nebo lesk na rty vás potěší nejen díky krásným odstínům, ale zejména díky přírodnímu složení bez obsahu parabenů.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Produktová manažerka značky, Astrid, nám prozradila, který produkt z portfolia italské značky je nejprodávanější. „Možná byste se divili, ale je to parfémovaný olej. Jestli totiž Frais Monde něco ovládá dokonale, tak je to komponování neodolatelných vůní. Jediný problém je, že na trhu máme na výběr z více než 40 druhů! Vybere si opravdu i ten nejnáročnější znalec parfémů. Už podle názvu si dokážete jistě představit, jak krásně musí tyto oleje vonět. Nám se moc líbí – císařské hedvábí, indický jasmín, šedý iris, nebo taková konvalinka - ta vás prostě uchvátí.“

Frais Monde nabízí také klasické toaletní vody a parfémované vody bez alkoholu vhodné pro citlivou pleť.

Novinkou na trhu je květinová kolekce vůní – jiskřivý bergamot, svěží konvalinku a omamný jasmín si můžete dopřát nejen jako toaletní a parfémovanou vodu, parfémovaný olej, ale i ve sprchovém gelu, tělovém mléce a krému na ruce.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Další poklady z jižní Itálie už budete muset objevovat sami, protože Frais Monde má ve svém portfoliu stovky úžasných produktů.

Více o produktech Frais Monde najdete na www.fraismonde.cz

Všechny výrobky jsou ke koupi na e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz