Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dopřejte si sexy bronz

9. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Bronzová pleť je snem mnoha žen. Opálené tělo vypadá štíhlejší a pevnější, a tak se opalování stává součástí téměř každé naší letní dovolené. Jak si ale dopřát opálení ještě dříve, než na dovolenou vyrazíme? Navíc bez škodlivých rizik, které s sebou opalování v soláriu nebo na sluníčku přináší. Poradíme vám, jak za pět minut získat luxusní opálení, aniž byste musela opustit pohodlí domova.

Zdravé opálení bez pigmentových skvrn

Je potřeba si uvědomit, že opálená pokožka nestojí za poškozené zdraví. Odborníci nás často upozorňují na rizika, které s sebou opalování na sluníčku nebo v soláriu přináší. Ať už se jedná o kožní onemocnění nebo nevzhledné pigmentové skvrny, málokdo se před slunečními paprsky dostatečně chrání. O tom, jak je důležité používat ochranné krémy, jste už určitě slyšeli, a proto se podíváme na další způsob, jak získat a udržet si neodolatelně bronzovou pokožku. V USA a západní Evropě jsou současným trendem samoopalovací přípravky. Ty pokožce dodají nejen zdravý vzhled, ale zároveň zabraňují jejímu předčasnému stárnutí. Mohou ji používat dokonce i ti, co na sluníčko ze zdravotních důvodů nemohou nebo mají extrémně světlou pleť. Jejich další výhodou je, že si můžete dopřát opálení přesně podle svého přání již během pár minut. Pokud vyberete kvalitní přípravek, opálení bude vypadat přesně jako ze sluníčka. Již nejsou 90. léta a kosmetika se značně posunula dopředu. Veškeré nepříjemné zkušenosti jsou tedy naštěstí minulostí.

Zázrak jménem XEN-TAN

V současnosti nejprodávanější samoopalovací kosmetikou je značka XEN-TAN. Tento zázrak pochází z USA a díky svým vynikajícím účinkům se rychle rozšířil i do celé Evropy. Díky jeho revolučnímu složení je opálení zcela přirozené i na té nejsvětlejší pokožce. Zakladatelce značky XEN-TAN Deře Enochson vadilo, že ostatní samoopalovací přípravky zanechávají na její světlé pleti oranžové zbarvení a mají nepříjemnou vůni, proto vytvořila XEN-TAN, který bourá všechny předsudky se samoopalováním spojené. Důkazem jeho kvality je mnoho získaných ocenění a také to, že na internetu patří mezi nejlépe hodnocené kosmetické přípravky. Nabízí celou řadu samoopalovacích přípravků a nejen, že pokožce dodává opálený vzhled, ale zároveň o ni pečuje a hydratuje ji. Jeho přirozenou barvu a příjemnou vůni si oblíbily i české a zahraniční celebrity, jako Cameron Diaz, Amber Heard, princezna Kate, která jej měla dokonce na své královské svatbě, a česká modelka Eliška Bučková. Více informací se dozvíte na www.xentan.cz.

Náš tip na závěr

Nečekejte, až se opálení po létě zcela vytratí. Pokud přejdete na samoopalovací přípravky ihned po dovolené, opálení od moře vám pak vydrží mnohem déle.