Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
1. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Kosmetika, make-upy, líčidla nejrůznějších barev… Příjemná lákadla pro téměř každou ženu a dívku a oblíbení pomocníčci každé ženy, která ráda pečuje o svůj zevnějšek. Milovnice kosmetiky a péče o pleť jistě potěší otevření nového chrámu krásy značky Dermacol v Ostravě. U slavnostního otevření pobočky nemohly chybět ani Miss Karolína Mališová a známá kosmetická bloggerka Petra „Lovelyhair“.

Pocta babičce

Nádherně upravená ředitelka značky Dermacol Věra Komárová přiznala, že k líčení a pleťové kosmetice má velice úzký vztah již od dětství. Byla to právě její babička, která dbala na to, aby Věra společně se svou sestrou nevycházely z domu nikdy neupravené. Možná právě zde vznikla její vášeň pro kosmetiku. Značka Dermacol se ovšem nesoustředí jen na dekorativní kosmetiku, záběr jejích produktů je daleko širší. Pomineme-li líčení, poskytuje kvalitní péči o pleť pro všechny typy pleti, pečuje o tělo, chrání před sluncem a dokáže nás zahalit do příjemných vůní.

Česká kosmetika

Historie ryze české kosmetiky Dermacol sahá až do šedesátých let minulého století do filmových studií Barrandov. Tehdy spatřil světlo světa jeden z prvních krycích make-upů v Evropě. Na jeho realizaci spolupracovali odborníci na líčení filmových hvězd a dermatologové z Ústavu lékařské kosmetiky v Praze. Tento produkt, přesněji licence na něj, dokonce v roce 1969 dobyl i Hollywood. Krása hvězd stříbrného plátna tedy může mít kořeny v české kosmetice Dermacol. V tomto duchu pokračuje značka i nyní. Jde s dobou a s jejími produkty se můžete setkat nejen v USA, ale také v Kanadě, Austrálii a moha zemích Středního i Blízkého Východu.