Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Krásné a zdravé vlasy může mít každá z nás!

9. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zajímá vás co letos na jaře „pofrčí“? Nebudeme vás dlouze napínat. Hitem letošní sezóny nebude nic jiného než zdravé vlasy plné života. Věnujte vlasům tu nejlepší péči, kterou si zaslouží. Díky bohaté a lesklé hřívě se za vámi otočí nejeden muž a závistí zezelená každá vaše sokyně. Získejte zpět ztracené sebevědomí a buďte trendy!

Jednou za čas přijde okamžik, kdy nechceme ztrácet čas a vlasovou úpravu zanedbáme. Pokud pak zůstanete doma a budete se věnovat úklidu, nevadí. Někdy ale s neupravenou nebo mastnou hřívou vyrazíme do ulic. Zakrátko na to se při pohledu na udržované účesy cizích žen, začneme za ten náš stydět. Lenost a zanedbávání péče o vlasy by neměla v našem životě převážit. Naše kštice podtrhuje náš celkový vzhled a reprezentuje nás. Dodejte vaší hřívě lesk a vitalitu a sama budete zářit.

Autor: Shutterstock

Tradice a inovace

Jednou z tradičních kadeřnických značek, které na našem trhu nabízí profesionální péči, je i Londa Professional. Tato značka je zdrojem inspirace a vzdělání již od roku 1956. Přes padesát let představuje jednu z nejzkušenějších salónních značek na světě jak v oblasti výzkumu, tak odbornosti. Přestože staví na tradičních hodnotách, nebojí se inovace. Proto přichází s inovovanou řadou pro péči a styling se speciálními recepturami, obohacenými o vzácné přírodní výtažky, které se postarají o okamžitý pečující či tvarovací efekt.

Autor: HairCare Professionals, s.r.o.

Péče

Co je tajemstvím okamžitě viditelných výsledků? Jedná se o speciální technologii Radialux Micro-Ions. Princip je jednoduchý, tyto částice jsou kladně nabité pečující molekuly, které jsou přitahovány k negativně nabitým poškozeným částem vlasu. Ty pak opravují a vy získáte hladké vlasy a krásným leskem.

Autor: HairCare Professionals, s.r.o.

3 nové služby

Vedle profesionální kadeřnické kosmetiky přináší Londa Professionals tři nové salonní služby. InstaCare Services vám pomohou vyřešit ihned jakýkoli vlasový problém. Název těchto nových služeb je odvozen od slova instant, v překladu okamžitý. Jedná se o rychlé servisy, které zákaznicím nezaberou příliš času a výsledek je vidět téměř okamžitě. Tato trojice v sobě zahrnuje péči o lesk vlasů Glaze it, která dodá barveným vlasům zářivost, pomoc pro poškozené vlasy Rescue it, která vlasy do hloubky vyživí a zregeneruje. Poslední službu tvoří vitalizující prostředek pro pokožku hlavy mužů Vitalize it.

Autor: HairCare Professionals, s.r.o.

Nebojte se ve vašem salonu zažádat o tyto služby. Vaše vlasy si to zaslouží.