Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poznejte 30 let historie italské kosmetiky na vlastní kůži

20. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Milujete kosmetiku, vůně, make-up a máte slabost pro přírodní produkty? Poznejte Frais Monde - značku, která už 30 let dělá radost ženám po celém světě!

V obrovské konkurenci značek se není snadné vyznat. Rada byste si pořídila Tu pravou vůni, ale většina nabízených produktů vás jednoduše nijak neosloví? My vám poradíme vůně, které jsou velmi svěží a neokoukané. Do jedné z nich se určitě zamilujete!

Frais Monde na českém trhu není dlouho, ale už nyní tato značka proslula mezi milovníky parfémovaných olejů. Dříve obvyklá konzistence vůně se opět vrací do módy a české ženy to vědí. Olejíček má oproti klasické toaletní vodě hned několik výhod – je dlouhotrvající, má jemné hypoalergenní složení bez alkoholu a parabenů a nakonec i velmi praktické balení, které se vejde do každé kabelky. Aplikuje se na pulzující místa a do konečků vlasů, které nezamastí. Malá lahvička oleje Vám vydrží opravdu dlouho. Jediný problém je v tom, že Frais Monde nabízí tolik nádherných vůní, že je těžké se rozhodnout.

Autor: Frais Monde

Horkou novinkou v nabídce je gurmánská vůně mandlí a marcipánu Mandorla – potěší každého, kdo miluje smyslné orientální vůně a nebojí se svůj sex appeal ukázat. Pro dámy, které hledají střízlivé elegantní vůně s notnou dávkou šarmu, bude jasnou volbou Rosa Rossa – závan rudých růží, nekompromisně čistý a jiskřivý způsobí hned po prvním přičichnutí závislost. Nejen nositelka, ale i okolí bude doslova omámeno touto neuvěřitelně svébytnou vůní. Obě novinky si můžete dopřát i ve formě toaletní vody a parfémované vody bez alkoholu, která se báječně hodí během slunných dnů. Můžete ji bez obav použít na celé tělo hned po sprchování. O pokožku těla můžete pečovat také s parfémovaným tělovým mlékem a krémem na ruce. Pokud si užíváte dlouhé koupele, v nabídce nechybí ani koupelová pěna.

Značku Frais Monde můžete osobně poznat už tento týden 22. – 23. dubna 2016 na veletrhu Interbeauty, kde se objeví i majitel značky – Oreste Gualtieri. Představí nejnovější řadu pečující kosmetiky 5puntozero, která bojuje proti všem existujícím příčinám vzniku vrásek pomocí rostlinných výtažků. Už brzy bude tato komplexní péče v podobě obličejového krému a séra dostupná na e-shopu výhradního distributora Elnino.cz. Pokud se ale chcete nechat hýčkat osobně, doporučujeme navštívit stánek Frais Monde, víme totiž, že na místě bude probíhat i líčení zdarma, soutěž o luxusní výrobky a každý zákazník získá dárek k nákupu a veletržní slevu 20 %! Tohle zní jako skvělý plán na sobotní odpoledne?

Autor: Frais Monde

Pokud i vy chcete zjistit, jak voní všechny ty úžasné výrobky a poznat nejkvalitnější péči o pleť s BIO certifikací, určitě se na veletrh přijďte osobně podívat.

Více o značce Frais Monde najdete na www.fraismonde.cz

Všechny produkty zakoupíte na e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz