Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Letos se nosí barevné kožíšky! Jaké oblečení si vzít k nim?

18. listopadu 2017 | 06:00

Zapomeňte na nudnou šedou a černou. Letos letí něco jiného. Trendem jsou barevné kožíšky. Tento kousek je tak stylový, že k němu stačí vzít obyčejné tričko a kalhoty a budete za módní ikonu. Jak takový kousek nosit?

Odvraťte se od tradičních černých, šedých a hnědých chlupatin, letos jsou trendy barvy. Ať už zvolíte variantu s pastelovými nebo velmi křiklavými tóny, momentálně v kožešinových kabátcích opravdu módní chybu neuděláte. V zimě se hodí nejen kvůli tomu, že vám rozzáří pošmourný den, ale také kvůli tomu, že jsou velmi teplé a nepustí k vám chlad.

Pokud jste se už pevně rozhodla pro pořízení kožíšku, měla byste vědět, jak ho správně nosit. K barevným kožešinám volte naprosto jednoduché oblečení, nejlépe takové, které nepřidává na objemu a je v neutrálních barvách. Pokud si stále nejste jistá, ideální volbou budou úzké kalhoty, tričko a boty na podpatku.

Pokud nechcete působit jak z ruského románu, snažte se do outfitu vložit alespoň jeden sportovnější kousek, jako jsou tenisky nebo třeba tričko s potiskem. Zkrátka si neberte šaty spolu s kloboukem, a navíc s botami na podpatku. Kožíšek je sám o sobě dost elegantní, a tak je třeba ho něčím usměrnit.

3780578:gallery:true:true

To, že tuto zimu opravdu frčí, dokázali i světoví módní návrháři na londýnském Fashion Week pro podzim a zimu 2017. Například značka Louis Vuitton měla na své přehlídce kožichy ve světle růžovém provedení a značka Miu Miu představila delší chlupatý kabát v mintové barvě.

Jak nosit barevné kožíšky? Podívejte se do fotogalerie a inspirujte se nejrůznějšími outfity:

Další outfity si můžete prohlédnout ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Hairstyles & Fashion/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová