Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Inspirace jednoduchými outfity: Když už vážně nevíte, co si vzít na sebe!

  • Dlouhému přemýšlení nad oblečením se můžete vyhnout

    Fotogalerie

    1 fotografie

    6. září 2017 | 06:00

    Každá z nás jistě zažila den, kdy neměla tušení, co si vzít na sebe, a většinou se tak stává, když zrovna opravdu spěcháme. V takových situacích si zapamatujte jednoduché a funkční kombinace, které můžete využít každý den.

  • Bavlněné tričko a džínová bunda

    Prvním jednoduchým outfitem je složení obyčejného bavlněného trička v neutrální barvě s džínovou bundou. Tuto kombinaci pak doplňte vašemi oblíbenými černými kalhotami, kotníkovými botami a celek dolaďte třeba slunečními brýlemi. Přidat můžete ale i výrazný náhrdelník nebo barevnější kabelku.

    3636262:gallery:true:true

  • Top a kalhoty v jedné barvě

    Monochromatické outfity frčí a působí luxusním dojmem. Zkrátka se slaďte do jedné barvy. Nejlépe působí neutrální, jako jsou černá, šedá, béžová nebo bílá. Tento podzim je však velkým trendem takto kombinovat i barvu červenou. Nezapomeňte také na různé kombinace materiálů, jako jsou třeba kožešina s vlnou nebo kůže s krajkou.

    3636263:gallery:true:true

  • Pouzdrové šaty a bomber

    Pouzdrové šaty má jistě každá z nás doma. Takové šaty nemusíte brát jen do kanceláře. Klidně v nich jděte jen tak do města. Jejich strohost snadno nabouráte pěkným bomberem. Vzít si k nim můžete jak boty na podpatku, tak i tenisky.

    3636253:gallery:true:true

    Video se připravuje ...
    6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku • VIDEO: Adam Balažovič

  • Boyfriend džíny a lodičky

    Obyčejné tričko a boyfriend džíny působí velice ležérně. Pokud k této kombinaci přidáte lodičky, získáte úplně odlišný styl. Oživení přijde i v případě, že tento outfit doplníte elegantním sakem. Navíc lodičky a sako by měly představovat hlavní kousky šatníku, proto se vyplatí do nich investovat.

    3636266:gallery:true:true

  • Šaty a džíny

    Tento trend je na podzim naprosto ideální. Vezměte své oblíbené šaty a ledabyle je oblečte přes džíny. Džíny je však třeba volit takové, aby celek nepůsobil příliš neforemně. Takže pod šaty jedině džíny skinny nebo slim!

    3636260:gallery:true:true

    Podívejte se na video, jaký typ džínů bude slušet právě vám:

    Video se připravuje ...
    Velký džínový manuál: Které jsou flare, mom nebo skinny? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Trenčkot a pruhované tričko

    Nezapomínejte na klasiku, jako je pruhované tričko a klasický béžový trenčkot. Zkuste tuto kombinaci oživit třeba šátkem, nebo velkými slunečními brýlemi. Budete vypadat jako šarmantní Francouzka!

    3636261:gallery:true:true

  • Propínací sukně a tenisky

    Černá minisukně, nejlépe ta propínací, vypadá opravdu dobře s teniskami. K tomuto celku oblékněte svou oblíbenou košili a jste hotová! 

    3636255:gallery:true:true

  • Denim nahoře i dole

    Dejte dohromady svou denimovou košili a džíny. Outfit rozbijte páskem a menší barevnou kabelkou. Navíc lépe vypadá, když si na denimové košili ohrnete rukávy. Celek bude působit uvolněněji.

    3636256:gallery:true:true

  • Květované šaty

    Bez ohledu na sezónu, květiny jsou stále tu! Proto se vyplatí mít jedny květované šaty ve skříni a když vážně nevíte co si obléct, sáhnout právě po nich. Skvěle vypadají s plochými botami  ať už se sandálky nebo s mokasíny.

    3636252:gallery:true:true

  • Vojenská košile a džíny

    Vojenskou košili v khaki barvě přehoďte přes obyčejné basic tričko a utvořte z ní bundičku. Tato kombinace se hodí zejména k sepraným džínám. Bát se nemusíte přidat jak tenisky, tak boty na podpatku.

    3636264:gallery:true:true

  • Modrá košile a černé džíny

    Klasickou modrou košili určitě neunosíte jen do kanceláře pod sako. Oblékněte si k ní černé skinny džíny. Pro uvolněný vzhled nechte košili porozepnutou, díky tomu pak vynikne i jednoduchý náhrdelník, který se do této kombinace perfektně hodí.

    3636265:gallery:true:true

  • Košilkové šaty a tričko

    Šaty v podobě negližé neboli noční košilky vypadají dobře, pokud se obléknou přes obyčejné tričko. Tato kombinace funguje opravdu dokonale. Lesklé šaty propůjčí luxusní vzhled a obyčejné tričko zase městský styl.

    3636257:gallery:true:true

  • Overal

    Posledním záchranným outiftem je overal, tedy outfit složený jen z jednoho kousku. Přepásejte ho páskem a utvořte si tak dokonalou siluetu. Každý šatník zkrátka potřebuje overal!

    3636259:gallery:true:true

Autor: Markéta Tošnarová
Klíčová slova:  móda, styl, oblečení, outfity, inspirace
Diskuse ke článku
.