Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Zimní inspirace podle modelky Karlie Kloss

28. ledna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste se v zimě obléknout jako topmodelka Karlie Kloss.

Americká topmodelka Karlie Kloss je čím dál tím oblíbenější. A víte proč? Protože mimo přehlídková mola je zkrátka úplně normální! Příliš se nemaluje, nosí ležérní a pohodlné oblečení a na každého se usmívá. A proto ji celý svět miluje a návrháři i reklamní kampaně se o ni perou.

Karlie navíc vypadá skvěle úplně ve všem. Sexy šaty si nechává na večírky, večerní róby zase na významné společenské události. Ve volném čase dává přednost klasice v podobě roláků, jednobarevných triček, džínů a především bot bez podpatku. Tentokrát vyrazila do ulic v pruhovaných šatech, ke kterým bez ostychu obula perka s plochou podrážkou. Zbytek outfitu doplnila o černý kabát, hřejivý kulich a sluneční brýle, za které se čas od času ráda na ulici schová.

Buďte jako Karlie Kloss

Inspirovat se modelkou je ve většině případů dost složité, ale outfity Karlie Kloss jsou skvělé i pro nás obyčejné smrtelnice. Nebojte se v zimě nosit šaty, nemusíte k nim nutně nosit boty na podpatku. Skvěle budou vypadat i pohodlné chelsea, jaké obula právě Karlie.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 1629 Kč, šaty: Lindex, 999 Kč, boty: Deichmann, 699 Kč, čepice: H&M, 209 Kč, kabelka: Humanic, 1999 Kč, sluneční brýle: vemzu.cz, 199 Kč a punčocháče: Tezenis, 169 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybraly jsme pro vás první jarní novinky v obchodech • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ