Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Velká podprsenková inspekce: Pryč s nepadnoucími kusy!

28. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Je čas na velkou podprsenkovou inspekci. Až se budete oblékat, zkontrolujte těchto pět základních znaků dobře padnoucí podprsenky. A pokud zjistíte, že některá z nich nesedí, berte to jako důvod k radosti. Vyměníte ji za kousek, který bude nejenom krásný, ale zaručeně i pohodlnější a zdravější pro vaše tělo. Tak jdeme na to!

Ach ta ramínka

Prvním signálem špatně padnoucí podprsenky jsou zařezaná ramínka. Správně totiž ramínka netlačí, nedělají červené, bolestivé proužky. Nejdřív zkontrolujte, zda ramínka nejsou zbytečně utažená. Povolte je až do bodu, kdy se nezařezávají, ale pořád ještě cítíte jejich pevný kontakt s kůží. Co se stalo? Nemají prsa najednou pořádnou oporu? Jejda, vypadá to, že máte na sobě podprsenku, která neunese váhu ňader a škodí zádům. Pryč s ní! Co takhle vyzkoušet podprsenku Elizabeth?

Tunel uprostřed výstřihu?

Skloňte hlavu a podívejte se mezi prsa. Střed podprsenky má ležet na těle, ale ta vaše udělala na hrudi něco jako tunýlek? Podobné místo je možná šikovné na pašování tajných mikrofilmů ve starých bondovkách, ale na běžný život se rozhodně nehodí. Chtělo by to podprsenku, která respektuje vzdálenost mezi prsy. Podívejte se třeba na podprsenku Spacer 3D. Vidíte, jak perfektně přiléhá její střed?

Podprsenka Spacer 3D
Autor: Astratex

Žádné trápení s kosticemi

U dobře padnoucí podprsenky kostice obepínají celá prsa. A rozhodně přitom netlačí. Špatně zvolená podprsenka se snadno pozná i podle jednoho nepříliš estetického momentu: vytlačí do podpaží „přebývající“ část ňader. Přitom je tak snadné najít kousek, který to nedělá. Vzorem vám může být třeba podprsenka Jeanne White. Dokonce i ty z nás, které příroda obdařila skutečně štědře, budou v podprsence tohoto střihu vypadat dokonale.

Podprsenka Jeanne White
Autor: Astratex

Plný košíček. Tak akorát

Ve čtvrtém bodě se dostáváme ke košíčkům. Věděla jste, že jenom 20 % žen nosí podprsenku správné velikosti? Pokud prsa vyplňují košíček, ten nikde netlačí ani neodstává, patříte mezi pětinu šťastnějších. Jestli ne, zkuste se podívat na online aplikaci, která vám tu pravou velikost doporučí. Výsledek vás nejspíš překvapí, ale o to větší bude požitek, až budete mít poprvé na sobě podprsenku, která dokonale padne.

Obvod nemá šplhat

Módní peklo je plné žen, kterým vycestovalo zapínání podprsenky až nahoru za krk. Jenže tady nejde jenom o estetiku. Takový obvod nedrží váhu ňader a škodí zdraví. Jak se tedy chová ten perfektní? Vepředu i vzadu je ve stejné výšce, nikam neujíždí. Pěkně přiléhá k tělu, aniž by nepříjemně tlačil a omezoval v pohybu. Ukázku ideálně padnoucího obvodu najdete u podprsenky Sandy Beige. Všimněte si, že obvod kopíruje tělo pod prsy a od ramenou dozadu se nezvedá. Přesně takovou potřebujete!

Podprsenka Sandy Beige
Autor: Astratex

Prošly vaše podprsenky inspekcí bez ztráty kytičky? Nebo se našly nějaké nedostatky? A co by vám doporučila podprsenková aplikace?

 

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...