Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Kupte si podprsenku a plavky, které vám sednou! O víkendu dokonce se slevou

Video se připravuje ...
Nejkrásnější výběr podprsenek: Jakou si vyberete vy?
VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ
4. června 2018 | 06:00

Podprsenková revoluce vrcholí již tento víkend! Ode dneška si můžete zakoupit Blesk pro ženy se slevovými kupony nebo si je můžete stáhnout na našich stránkách. Pojďte se podívat na nejkrásnější podprsenky v obchodech, které si můžete koupit právě s těmito slevovými kupóny.

Nakupování spodního prádla a plavek se mnohdy zanedbává. Při jejich výběru se musí dbát na to, aby vše správně sedělo. Ještě předtím však prádlo a plavky vybíráme dle svého vkusu. Spojit všechny  tyto požadavky není vždy jednoduché.

My jsme pro vás vybraly ty nejkrásnější kousky z obchodů, které se zapojily do Podprsenkové revoluce. Nepropásněte tuto jedinečnou možnost zakoupit si prádlo až s 20procentními slevami a s dárkem od Yves Rocher. Stačí si zakoupit časopis Blesk pro ženy nebo si slevové kupony stáhnout na našich stránkách. Nakupovat můžete již 8. června a akce potrvá až do neděle 10. června.

Rozhodně si vyberou všechny dámy. Romantické duše si najdou ten pravý kousek v obchodech Le Chaton nebo Astratex. Vyznavačky luxusu mohou vybírat na stránkách pinkchick.cz. Sportovní prádlo pro zěnu koupíte v eshopu c-store.cz. Ženy s velkým poprsím si ten pravý kousek najdou v obchodech Naturana, Timo nebo Triola.

Nejkrásnější výběr podprsenek si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...