Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Podprsenka už není jen prádlo. Jak i bez zkoušení poznat, která vám padne?

16. května 2018 | 22:00
Prezentace klienta |

Taky se vám někdy stalo, že jste nechtěli stát dlouhé fronty u zkušebních kabinek nebo vám padla do oka podprsenka z online obchodu? Pořídit či nepořídit, když si ji nemůžete ihned vyzkoušet? Stačí pár jednoduchých tipů.

Nechte se přeměřit!

Poproste přítele nebo kamarádku, ať vás pečlivě změří. Pokud se totiž budete měřit sama, nikdy nebudou čísla úplně přesná. Měřte obvod přes prsa a obvod pod prsy. Nesnažte se metr nějak utahovat. Měl by vás obepínat tak akorát.

Příležitost, kam ji budete nosit

Pečlivě zvažte, kam budete prádlo nosit. Určitě si nevezmete krajkovou podprsenku na hot jogu a sportovní pod večerní šaty. Od každého typu byste měla mít doma alespoň dva-tři kusy, které budete podle příležitosti střídat.

Pozor na materiál

Vyhýbejte se laciným kouskům, které sice mohou na první pohled vypadat lákavě, ale materiál vám zejména v letních měsících moc příjemný nebude. O životnosti, tvaru a barvě po několika vyprání nemluvě. I v případě prádla tedy rozhodně platí, kvalita před kvantitou.

Jak se starat o podprsenku, aby vypadala stále jako nová?

Jestli něčím opravdu dokonale zkazíte dojem, tak je to sepraná podprsenka pod letními šaty. Věřte, že toto je jedna z věcí, které si nevšímají jen ženy, ale i muži. Nejhorší věc, kterou můžete udělat, je svou drahou podprsenku hodit do pračky. Nejšetrnější variantou je praní v ruce, a to při velmi nízkých teplotách, tedy kolem 30°C. Raději než prací prášek zvolte dětský šampon nebo mycí gel. Určitě nepoužívejte aviváž ani bělidlo. Častou chybou je také závěrečné sušení. Podprsenku sušte ve vodorovné poloze a nevystavujte ji přímému slunci. Pokud se o ni budete takto starat, bude vám věrně sloužit po mnoho let!

Jaký typ podprsenky zvolit?

Optické zmenšení

Oblíbené podprsenky s jemným lesklým efektem opticky zmenšují poprsí o velikost a jsou velmi pohodlné a funkční. Předtvarované košíčky a širší ramínka poskytují vynikající komfort při nošení. Zmenšovací podprsenky od firmy Naturana, která patří mezi největší výrobce prádla a plavek v Evropě, stále více a více nabírají na oblibě. Nyní se představují v celé své kráse ve dvou nových odstínech: průzračně čistý chlad akvamarínu dokonale souzní s neutralitou zemitého odstínu.

Autor: Eurofashion

Pohodlí bez kostic

Příjemné a atraktivní vyztužené podprsenky bez kostic si díky jejich obzvlášť pohodlnému střihu vybírá stále více žen! Kromě osvědčených podprsenek s hladkými košíčky jsou novinkou podprsenky s dekorativní jemnou krajkou, která je umístěna po stranách košíčků a dodává zajímavý akcent a výjimečně ženský vzhled. Zároveň ale hladký košíček umožňuje nosit podprsenku pod přiléhavé oblečení.

Autor: Eurofashion

Pro ženy, které žijí sportem

Sportovní podprsenky se vyznačují perfektními střihy a funkčními, lehce pružnými materiály. Poskytují podporu bez pocitu stažení při jakékoliv sportovní aktivitě. Anatomicky tvarované bezešvé košíčky poskytují i prsům velkých velikostí pevné držení a dobrou podporu vazivových tkání. Podprsenky jsou opatřeny širokými pohodlnými ramínky a zadním dílem v tzv. střihu racerback. Široká guma pod prsy zajišťuje stálou podporu a je důležitá pro perfektní padnutí. Podprsenky tvarují a obepínají poprsí tak dobře, že se sotva při sportu pohybuje. Stále však nabízí maximum volnosti pohybu. Sportovní podprsenky Naturana uspokojí rozmanité potřeby aktivních žen, které žijí sportem. 

Autor: Eurofashion

„Roste s vámi“

Naturana rozšířila svou nabídku kojicích podprsenek o bezešvou podprsenku bez kostic. Samozřejmostí je klipové zapínání, díky kterému lze podprsenku snadno rozepnout a zase zapnout jednou rukou. Mezi vrchovým materiálem a podšívkou košíčku je vsunuta vložka, kterou lze podle potřeby kdykoliv nahradit klasickou vložkou do podprsenky. Podprsenka je k dostání ve velikostech S, M a L. Bezešvé košíčky jsou vysoce pružné a snadno se přizpůsobí velikosti košíčků (B až D). Podprsenka je také vhodná během těhotenství, protože „roste s vámi“.

Autor: Eurofashion

Inovativní materiály, maximální komfort při nošení, moderní vzhled a padnoucí střihy jsou zárukou, že si mezi sériemi najde každá, i ta nejnáročnější žena, něco pro sebe. Podívejte se na širokou nabídku prádla a plavek na www.naturana-plavky-pradlo.cz a navštivte náš partnerský e-shop www.hobi.cz.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...