Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Zvětšete si prsa až o dvě čísla! Poradíme vám, jak na to

6. června 2017 | 06:00

Vybrat si padnoucí podprsenku je základ! Nesmíme ale zapomínat ani na aktuální trendy. Do módy se vracejí body, krajky a vzory. 

Sezona průsvitných halenek, špagetových ramínek a topů s výstřihy nebo odhalenými zády se blíží. Zkuste letos své letní outfity oživit tím, že necháte vykukovat rafinovanou podprsenku.

Nejvíce v kurzu jsou letos ty bez výztuže i bez kostic, s ozdobnými pásky v dekoltu a s krajkou, na které rozhodně nešetřete. Klidně může být na ramínkách, v dekoltu i na zádech. Nehodí se ovšem pod všechny topy, které máte ve skříni. Třeba s trendy odhalenými rameny vsaďte raději na podprsenku bez ramínek.

Mezi nejoblíbenější barvy podprsenek samozřejmě patří černá, bílá a tělová. Zkuste se letos trochu odvázat a pořídit si podprsenku v nápadné barvě nebo klidně i se vzorem. Mladší ženy zaujmou v provokativních zvířecích vzorech, zralé zase v podprsenkách s květinovými potisky. I když jsou takové podprsenky krásné, za žádnou cenu je nenechte vykukovat ani prosvítat, pokud tedy nemají třeba ozdobné proužky v dekoltu. To, jak vám to v nich bude slušet, si vy i váš partner užijete doma.

Velký návrat body

Pokud ještě nemáte body, je čas to napravit. Tohle prádlo je totiž skutečně univerzální. Může vám během vteřiny vytvarovat postavu, nahradit košilku, podprsenku, a dokonce i halenku. „Bodýčko“ totiž může, letos spíše musí, být vidět! Nechte krajku vykukovat z výstřihu nebo přes ni jen přehoďte rozepnuté sako. Nebojte se tenhle sexy úbor nosit i jako tílko k vysoké sukni nebo kalhotám.

Podvádění povoleno

Podprsenky s push-up efektem jsou tak trochu zázrak. Během chvilky vám totiž vyčarují klidně i o dvě čísla větší ňadra, která pak v upnutých vršcích nebo ve výstřihu vypadají velmi atraktivně.

Jitka Ulrichová, odbornice značky Bellinda, radí:

"Push-up podprsenky zvětšující hrudník až o dvě velikosti můžou tlačit na prsní tkáň, proto je nenoste denně, a už vůbec ne doma. Ideální je střídat různé druhy podprsenek podle příležitostí. Vaše prsa se vám odvděčí!"

Naše články ze speciálu Podprsenková revoluce vám pomohou vybrat prádlo, které vám bude sedět i slušet. Nadcházející víkend 9. - 11. 6. můžete využít SLEVOVÉ KUPONY

Chcete vidět, co všechno dokáže push-up podprsenka? Podívejte se na naše video!

Video se připravuje ...
Podprsenky s push-up efektem: Pro koho jsou a co dokáží? • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...