Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno před kamerou: Řasy jako mrkací panenka díky nové řasence!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Řasy jako mrkací panenka díky nové řasence!
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
5. června 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky ve světě kosmetiky? Překvapí vás nová řasenka s inovativním kartáčkem, tělové suflé, krém na ruce s omamnou vůní a bronzer a tvářenka v jednom.

Redaktorka Lucie Houdková za vás vyzkoušela novinky na trhu, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky testovala tentokrát? Podívejte se na video:

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Řasy jako mrkací panenka díky nové řasence! • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

První jsem testovala novou řasenku od Maybelline The Falsies Push Up Angel. Slibuje, že vytvoří dojem umělých řas, a po vyzkoušení můžu s klidným svědomím říct, že to opravdu tak je. Inovativní kartáček se štětinkami jen na jedné straně řasy krásně pročeše, natočí a prodlouží. Schopnosti této řasenky mě vážně ohromily! Stojí 229,90 koruny.

Krém na ruce Castelbel Rosé Blush vás zaujme na první pohled nádherným obalem. Po nanesení vás na rukou zaujme podruhé, a to svou sladkou výraznou vůní. Krém od portugalské značky seženete za 303 korun. 

Bronzer a tvářenka v jednom od Marionnaud: nezbytné duo pro letní období! Tvářenka má odstín do oranžova, a co se týče pigmentace, tvářenka je pigmentovanější než bronzer. Design produktu je velmi povedený, uvnitř najdete i zrcátko. Stojí 351 korun.

Pokud hledáte dobře roztíratelný tělový krém, volte tělové suflé! Jeho textura je jemná a našlehaná, takže roztírat jde jedna radost. Navíc potěší i složením, suflé je od irské značky kosmetiky, která se pyšní čistě přírodním složením. Stojí 599 korun.

Na další testování se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: luh