Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Proč některé podprsenky nesmí chybět ve vašem šatníku?

15. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Kolik znáte druhů podprsenek? Vsaďte boty na to, že po dočtení tohoto článků jich budete znát o polovinu více. A také se dozvíte, která z nich zaručeně dostane každého muže do kolen. Čtěte pozorně. 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Bellinda

Vítejte ve světě podprsenek

Než se pustíte do výběru podprsenky, položte si základní otázku: Co od ní vlastně očekáváte? Pohodlí? Lepší tvar? Větší prsa? Každý odpoví jinak. A každý také sáhne po jiné podprsence:

● Push-up - prsa pěkně pozvedne a zakulatí.
● Super push-up - vykouzlí až 2x větší prsa.
● Vyztužená - ideální pro špičatá prsa. Vytvoří pěkný tvar.
● S kosticemi - vhodná pro větší prsa. Přizpůsobí se a dodá podporu.
● Nevyztužená bez kostic - poskytne vám maximální pohodlí. Oceníte ji hlavně při    sportu.
● Bez ramínek - vykukující ramínka nezkazí žádný letní outfit.

 



Autor: Bellinda


Tip: Čeká vás v dohledné době rande? Oblékněte si nádhernou Beauty push-up podprsenku od Bellindy. Zajistí vám perfektní dekolt, který přivede do rozpaků i toho největšího slušňáka. 

Hezčí tvar prsou, prosím

Nemusíte si hned lehat pod skalpel, aby vaše prsa vypadala krásně. Stačí, když si obléknete správnou podprsenku. Módní experti hlásají, že hitem roku 2017 jsou přirozené tvary. Jestli chcete být tedy vysoce “in”, vyzbrojte svůj šatník nevyztuženou podprsenkou s kosticemi nebo bez. Možná se ale řadíte mezi ženy, které moderních trendů nedbají, a chcete jen pěkně kulatá prsa. V takovém případě vám vaše přání splní vyztužená nebo push-up podprsenka.

Autor: Bellinda

Jedna podprsenka nikdy nestačí 

Teď zkuste nahlédnout do svého šuplíku se spodním prádlem. Co tam vidíte? Měli by se tam nacházet minimálně 3 druhy podprsenek. Nějaké pro běžné nošení, oblíbené jsou ty vyztužené. Podprsenky, které z vás udělají sexy bohyni, například super push-up od Bellindy. A neměly by chybět ani podprsenky na sport, které vám poskytnou dostatečnou oporu při běhu, na kruhovém tréninku i při józe. Jestli tyto druhy podprsenek váš šatník zatím neobývají, rychle to napravte. Nikdy nevíte, kdo vás zítra pozve na rande. Nebo na jógu. 

Autor: Bellinda

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...