Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jak vybrat podprsenku pro velká prsa? Který tvar vám bude nejlépe sedět?

Video se připravuje ...
27. dubna 2016 | 06:00

Pořídit si padnoucí podprsenku není nic jednoduchého. Když se navíc pyšníte velkými ňadry, je to ještě mnohem těžší. Proto jsme se zeptaly odbornice, na co se při nákupu nové podprsenky zaměřit a jaké střihy vám budou nejvíce lichotit.

Jak vybírat?

Je nutné vybírat si podprsenky se širokým obvodem, dbát na to, aby košíček obklopoval celé ňadro a ramínka byla dostatečně široká. Šíře ramínek je velmi důležit, 80 procent váhy ňader nese obvod, ale zbylou váhu ramínka. Velká prsa jsou těžší, a tak by se příliš tenká ramínka nevzhledně zařezávala.

I když podprsenka splňuje všechna tři kritéria, nikdy nezapomeňte na test, díky kterému se ujistíte, že vám opravdu sedne jako ulitá. Střed podprsenky musí přiléhat, zjistíte to tak, že se pod něj vejde maximálně jeden prst. Přední i zadní část obvodu musí být vodorovná. Ramínka se nesmějí zařezávat, v opačném případě je obvod podprsenky příliš velký. Nakonec zkontrolujte, zda prsa z košíčků nepřetékají, nebo naopak košíček příliš neodstává. Musí sedět dokonale!

Které střihy vám sluší?

Pokud dáváte přednost vyztuženým podprsenkám, rozhodně v jejich nošení pokračujte i dál. Některé ženy s velkými prsy se jich bojí, ale je to zbytečné. Jediné, co je pro vás nevhodné, jsou pevně vyztužené push-up podprsenky.

Kromě klasického střihu, kdy je košíček středně vykrojený, bude vašim ňadrům lichotit také takzvaná half bardot, která spojuje střih klasické podprsenky a bardot košíčků, které odhalí dekolt.

 

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...