Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

8 jarních topů, které nejvíce sluší ženám s velkými prsy!

  • 4. března 2016 | 06:00

    Pokud patříte mezi ženy, kterým příroda nadělila velké poprsí, určitě se při pořizování zbrusu nových kousků v obchodě trochu trápíte. Připravily jsme pro vás seznam topů, které zvýrazní vaše přednosti a v nichž se zároveň budete cítit uvolněně, žensky a především pohodlně.

  • Véčkové výstřihy

    Při výběru vršků vždy myslete na to, že bujnému poprosí mnohem více lichotí véčkové výstřihy než ty kulaté. "Véčko", ať už decentní nebo odvážnější, vám opticky prodlouží krk a příjemně zvýrazní vaše přednosti. Pokud byste chtěla prsa spíše zamaskovat, volte kulaté výstřihy. Ale byla by to velká škoda!

    F&F, 149 Kč
    Autor: archiv firem
  • Asymetrie

    Stejně dobře vašim ženským tvarům poslouží i asymetricky řešené topy nebo šaty. Rafinovaný střih dokáže velká ňadra opticky vytvarovat. Takže tričko s jedním spadlým ramenem je skvělé, ale těm symetricky spadlým se vyhněte. Ty sluší především ženám s menší velikostí ňader. Barvu asymetrického vršku samozřejmě musíte sladit s barvou podprsenky a je třeba počítat s tím, že ramínko bude vidět. Takže žádná krajková, příliš silná, nebo dokonce sepraná ramínka od podprsenky nepřipadají v úvahu.

    Asos.com, cca 300 Kč
    Autor: archiv firem
  • Límeček

    Určitě dobře víte, že topy a halenky s volánky nebo řasením v horní části pro vás nejsou vhodné. Nápadných aplikací na tričku se však rozhodně vzdávat nemusíte. Skvělou variantou jsou vršky s barevně odlišeným límečkem, který může být také ozdobený barevnými kamínky nebo blýskavými flitry.

    Asos.com, cca 500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Výstřih

    Mnoho žen s velkými prsy se bojí výraznějších výstřihů. Konkrétně toho, aby nepůsobily provokativně a lacině. Pokud na to máte odvahu a pár upřených mužských pohledů vás nerozhodí, rozhodně výstřihy noste! Velká prsa nejsou nic, za co byste se měla stydět. Do práce a na významnější společenské akce se ale nehodí, na to nezapomeňte.

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem
  • Rolák

    Ani velký hit posledních dvou sezon – rolák – pro vás nemusí být pasé. Při jeho pořizování myslete především na to, že ve volných kouscích budete kvůli velkým prsům opticky širší. Mnohem lépe vám sednou roláky na tělo, které krásně zvýrazní vaši ženskou siluetu.

    Asos.com, cca 400 Kč
    Autor: archiv firem
  • Halenka bez knoflíků

    Určitě vás už několikrát naštvalo, že elegantní vzdušné halenky na zapínání se vám přes prsa nevzhledně rozvírají. Nemusíte se jich vzdát úplně. Ty na zapínání odshora až dolů opravdu nejsou nic pro vás, ale když mají pár knoflíčků pod krkem nebo nejlépe žádné, jsou pro vás jako stvořené!

    Mango, 1199 Kč
    Autor: archiv firem
  • Zavinování

    Další možností, jak nosit halenky, je poměrně nový trendy střih zavinování. Díky rafinovanému překladu zvýrazníte své přednosti a skryjete nedokonalosti na bříšku nebo na bocích. Kromě toho působí neuvěřitelně elegantně!

    Asos.com, cca 180 Kč
    Autor: archiv firem
  • Peplum

    Úzké topy s volánkem byly žhavým hitem před dvěma lety. V obchodech na ně ovšem narazíte i teď. Šikovný střih si oblíbila například herečka Sofia Vergara, která se pyšní dokonalými ženskými tvary. Peplum top dokáže takové tvary ještě zvýraznit a podtrhnout ženskost. Pokud doma nějaký máte, rozhodně se nebojte ho nosit, i když zrovna nepatří mezi nejžhavější trendy.

    Asos.com, cca 300 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.