Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní kousky, na které byste po třicítce měla zapomenout!

  • Po třicítce byste se měla s některými trendy rozloučit.
    3. února 2016 | 06:00

    Aktuální módní trendy jsou možná skvělé a nepřehlédnutelné, ale podle módních expertů jsou tvořeny především pro mladší ročníky. A to tak, že i třicátnice jsou na některé módní výstřelky zkrátka moc staré. Které to jsou? Co by podle odborníků neměly ženy po třicítce nosit, ani když to vidí všude v obchodech a módních magazínech?

  • Trička s potiskem

    Trička s vtipnými nápisy a stylovými obrázky jsou sice super hit, měly bychom ho ale přenechat mladším. Podle odborníků totiž mají ženy nad třicet let působit především seriózně, a to jde v triku s nápisem "nesnáším pondělí" celkem těžko. Nemusíte se jich ale úplně vzdát, na domácí válení nebo grilování s přáteli je naprosto ideální!
    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Modré stíny

    Ruku na srdce, kdo z vás někdy nosil "nebíčka"? V 80. a 90. letech pravděpodobně každá. A modré stíny se právě teď vracejí do hry. Experimentovat s nimi by ale měly jen mladé dívky, ženám pro třicítce sytá modrá zkrátka nesvědčí.

    ...
    Autor: shutterstock.com

  • Titěrná tanga

    Na přehlídkách Victoria´s Secret i v běžných obchodech se spodním prádlem se to jen hemží miniaturními kalhotkami a průsvitnými tangy. Ta nejsou pro ženy po třicítce vůbec vhodná. Pořiďte si raději rafinované brazilky nebo krajkové kalhotky, které jsou v určitém věku mnohem víc sexy.

    Autor: Profimedia.cz
  • Zvířecí potisky

    Na přehlídková mola i do obchodů opět pronikají divoké zvířecí vzory. Pokud je vám více než třicet, nechte si zajít chuť. Tyhle kousky jsou dělané pro mladé studentky. A vlastně ani není o co stát, stačí totiž drobná chybička při ladění outfitu a rázem můžete vypadat nevkusně.
    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Flitry

    Modní kousky poseté třpytivými flitry jsou hit, zvlášť teď během plesové sezony. Flitrované topy, kalhoty ani sukně však nejsou příliš vhodné pro ženy starší třiceti let. Na blýskavé aplikace ale rozhodně nemusíte zanevřít. Skvěle vám sednou top s flitry posetými rukávy nebo kapsičkou nebo třpytivé psaníčko či lodičky.
    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Různobarevné ponožky

    Velkým hitem jsou v posledních dvou letech barevné ponožky, které nejsou stejné. Jedna je například pruhovaná, druhá ve stejných barvách zase puntíkatá. Na mladých dívkách je to roztomilé, na třicátnicích infantilní. Pokud byste po takových i tak toužila, doma vám je rozhodně nikdo zakázat nemůže!
    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Krátké šaty a sukně

    I když máte i po třicítce výstavní nohy, neměla byste  – alespoň do práce a na oficiální akce – příliš nosit ultrakrátké šaty ani sukně. Dámy nosí sukně těsně nad kolena. 
    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Crop top

    Velký trend poslední doby zkrácený vršek, neboli crop top, který odhaluje bříško, si zamilovaly miliony náctiletých dívek. Občas můžeme vidět, že po elegantnějším provedení tohoto kousku sáhnou i některé slavné ženy ve středním věku – jako třeba Jennifer Lopez. U nás je však zkrácený vršek pro ženy po třicítce absolutní tabu!
    ...
    Autor: shutterstock.com
  • Platformy

    Sandály na platformě byly hitem loňského léta a letos tomu nebude jinak. Pokud je vám přes třicet, zůstaňte věrná klasickým lodičkám, sandálkům na podpatku nebo alespoň klínům. Platformy nejsou nic pro vás!

    ...
    Autor: archiv firem

Autor: red
Diskuse ke článku
.