Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Móda z přehlídky Tatiany Kovaříkové: Vondráčková v trendech, Peroutka jako Harry Styles i mladistvá Duchková

18. dubna 2024 | 13:40

Přední česká návrhářka Tatiana Kovaříková představila svoji novou kolekci. Přehlídku v pražském Žofín Restaurant by STONES si nenechala ujít řada celebrit. Otázka tak zní jasně: Kdo svým módním výběrem zaujal?

„Kouzlo sofistikovanosti a nesmrtelné elegance tkví v tom, že krásu ženy pouze podtrhne, nikoliv zastíní,“ říká přední česká designérka Tatiana Kovaříková, což opět stvrdila svoji další novou kolekcí. Předvedla okulibou podívanou v černé, bílé a červené paletě barev, jež se vyjímala na sofistikovaných overalech, šatech všech délek i prudce elegantních co-ord setech. Modely vynikaly exkluzivními materiály i čistými liniemi.

Tip na video: Jak nás barvy psychologicky ovlivňují? To se dovzíte v následujícím rozhovoru: 

Video se připravuje ...
Fashion koučka Kamila Vodochodská o psychologii barev • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Milan Peroutka jako Harry Styles

Večerem doprovázel moderátor, herec a zpěvák Milan Peroutka, který upoutal pozornost svým módním výběrem. A opět nás utvrdil, že je svým módním počínáním, které má na starosti jeho partner Dominik, českou verzí zpěváka Harryho Stylese. Na přehlídce se totiž vyjímal ve volných černých kalhotách a košili v tmavé fuchsiové barvě s obrovskou vázankou na mašli. Módní atributy, které jsou přímo charakteristické i pro třicetiletého britského umělce.

Výrazné barvy omladí

Kdo však zářil na hony daleko, tak jednapadesátiletá moderátorka Štěpánka Duchková, která je věrná midi šatům i výrazným barvám. A nebylo tomu jinak ani tentokrát. Moderátorka vyznívala opětovným mladistvým vzhledem díky signálním růžovým šatům v košilovém střihu, jež dotvořily perfektní siluetu za pomoci flexibilního opasku. Doplnila k nim tělové lodičky v ostré špičce, které jí navíc opticky ještě více protáhly siluetu.

Na zářivou barvu vsadila tentokrát i spisovatelka Bára Nesvadbová, jež šla podpořit kmotru svoji dcery Bibiany. Oblíbenou černou tak vyměnila za červenou, která se linula po pouzdrových šatech v midi délce s širokými ramínky a lodičkovým výstřihem. Doplnila jej ikonickou Chanel kabelkou a koženými lodičkami do špičky.

Trendy s výhradami

Nepřehlédnutelná byla i zpěvačka Helena Vondráčková, jež jí lze těžko přisuzovat k 76 letům věku. Ačkoliv se zahalila do tlumené palety barev, zaujala velmi trendy metalickým topem s vysokým stojáčkem. Stříbrné odlesky, jež jsou nyní na vrcholu trendů, zkombinovala s elegantními kalhotami ve velmi decentním zvonu. Zbytek looku doplnila koženou bundičkou. Škoda jen zvolených doplňků jako je přespříliš velká kabelka a pásek se zbytečně poutavou přezkou. V tomto případě méně je více a větší stylistickou službu by tak prokázala kabelka večerní velikosti do ruky i minimalistický opasek.

Ležérnost kostýmku

Herečka Jitka Čvančarová pak zazářila v kalhotovém kostýmku s pruhy na bílém podkladu. Na ležérnosti dodaly minimalistické bílé tenisky, jež jsou zcela variabilní a přímo nezbytnou součástí každého botníku.

Na to, jak to slušelo hostům, se podívejte do galerie.

Hledáte perfektní outfit za výhodnou cenu? Vyzkoušejte náš online srovnávač Zboží Dáma!

Autor: Žaneta Podlahová