Středa 15. května 2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl
Polojasno 23°C

Stylový týden: Trendy outfity s džínami a kalhotami ovládly stylové mámy showbyznysu i hvězda Duny

  • Stylový týden: Trendy outfity s džíny a kalhotami ovládly stylové mámy showbyznysu i hvězda Duny
    29. dubna 2024 | 05:00

    Jaro se konečně přihlásilo o slovo a s ním i přehlídka nadčasových kousků v podobě ikonických džín i trendy kalhot, které bez přílišných zimních vrstev vyniknou v plné své kráse. Vyjímaly se zejména na slavných krásných maminkách českého showbyznysu, zavítáme však skokem i do zahraničí. Kdo jde těmito základními módními atributy stylu naproti?

  • Aneta Vignerová

    Aneta Vignerová proplouvá v módních vodách se vší přirozeností, kdy se svým stylem nakládá citlivě. Charakteristická je zejména pro nadčasové kousky oversize siluet čistých linií, které jsou zárukou snadné kombinovatelnosti i šmrncovního vzhledu. Nejinak tomu bylo minulý týden, kdy se půvabná modelka vyjímala v kalhotovém kostýmku khaki barvy z butiku Bella Store. Objemnější střih kompletu i ramenní vycpávky saka sehrály důležitou roli v lukrativním vzhledu zmíněných módních atributů. Aneta jej doplnila koženým postrojem, vkusnou kabelkou do ruky a černými botami s ostrou špičkou, které jí ještě více opticky prodloužily postavu.

    Video: Pražský týden módy: Podlepená Vignerová! 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Markéta Reinischová, Daniel Kristl

  • Iveta Vítová Lutovská

    Se stylem nezůstala pozadu ani moderátorka a Česká Miss 2009 Iveta Vítová Lutovská, jež byla oblečena v trendech od hlavy až k patě. A od bot právě začneme. Na první moment totiž zaujaly tenisky Samba od značky Adidas, které se staly ikonou streetového stylu. Tenisce na bílém podkladu dodává na zajímavosti kombinace koženého svršku se semišovým krytím a gumová podešev. Boty jsou absolutně variabilní, a tak není divu, že si je oblíbila nejedna instagramová influecerka.

    A neunikly ani Ivetě, která jen zkombinovala s širokými wide-leg džínami s vysokým pasem, které lichotí její štíhlé vysoké postavě. Závěrem dodala bílou nadčasovou košili a sportovní vzhled navíc podtrhla velmi decentními šperky.

  • Nikol Moravcová

    Na obdobný základ, tedy široké denimové kalhoty a bílý svršek, vsadila i influencerka Nikol Moravcová, která na něj navrstvila béžový lehký kabátek, na dálku střihově připomínající bomber. V totožné barevné tonalitě zvolila i kabelku s širokým popruhem. Svěží závan do looku vtiskla červenou manikúrou a plyšovým bucket hat.

  • Aneta Krejčíková

    Čtveřici stylových maminek uzavírá herečka Aneta Krejčíková, která se zahalila do all black looku, jenž si však s nudou netyká. Oblékla manšestrový komplet opřený o blejzr a kalhoty ve velmi decentním zvonovém střihu. K nim doplnila kožené kovbojky a zpod saka nechala nahlédnout na asymetrický crop top, který dodal na jisté dávce šmrncu.

  • Zendaya

    Půvabná herečka Zendaya, známá mimo jiné z velkofilmu Duna, se představila v dalším filmovém trháku s názvem Challengers, kde ztvárňuje bývalou tenisovou šampionku Tashi Duncanovou. Před uvedením filmu do kina strávila týdny ve stylu inspirovaným právě tenisovou tematikou. Nyní si však dává od něj konečně odpočinek poté, co snímek spatřil světlo světa. V ulicích New Yorku byla spatřena ve sportovně elegantním outfitu sestávajícím z šedého trička, černých volných kalhot a oversize trenčkotu. Zbytek looku doladila bílými proděravělými balerínami, které jsou na aktuálním módním výsluní.

    Stylový jarní outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.